Πρώτα οι… πρώην

από AllAboutARIS

Η διερεύνηση των προθέσεών τους και το ύψος των χρημάτων που απαιτείται για να συναινέσουν θα είναι μια από τις πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης.

Οπως έχουμε γράψει αρκετές φορές μια από τις βασικές προυποθέσεις για να μπορέσει ο ΑΡΗΣ να αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ είναι να ρυθμίσει τις οφειλές που έχει στους πρώην παίκτες και προπονητές που με το “κούρεμα” που είχε γίνει ελέω 99 είχαν πέσει στα 5,5εκ ευρώ. Αυτό θα είναι και το βασικό μέλημα της νέας διοίκησης αμέσως μετά το Πάσχα. Να ανοίξει ένα νέο κύκλο επαφών είτε απευθείας με τους παίκτες όπου απαιτείται είτε με τους εκπροσώπους τους προκειμένου να διερευνηθούν οι προθέσεις τους.

Οι συζητήσεις φυσικά θα γίνουν κάτω από τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί και την πολυ σοβαρή απειλή που υπάρχει για τους παίκτες, ο ΑΡΗΣ να επιλέξει την Γ΄Εθνική και την πτώχευση, εξέλιξη που σημαίνει ότι θα χάσουν τα λεφτά τους. Αρα βασικό  μέλημα θα είναι να πετύχουν στις συμφωνίες μεγαλύτερο κούρεμα από την προηγούμενη φορά ώστε να γνωρίζουν ποιο είναιντο ποσό που θα απαιτηθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα