Επίσημη… σιωπή

από AllAboutARIS

Επτά μέρες στις οποίες -θεωρητικά- πρέπει να "τρέξουν" εξελίξεις, υπό τον ορατό κίνδυνο η ομάδα να μείνει χωρίς… παίκτες

Oπως είχε ενημερώσει το AllAboutAris, από την προηγούμενη εβδομάδα (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=36774), παίκτες, τεχνικό τιμ και υπαλληλικό προσωπικό του ΑΡΗ, ανέμεναν τις εξελίξεις, προκειμένου να μάθουν τί θα γίνει με το θέμα της ομαλής συνέχισης της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η συνάντηση, την οποία σας είχαμε προαναγγείλει, έγινε μετά το παιχνίδι με τα Γιάννενα, αλλά κανείς από τη διοίκηση των “κίτρινων” δεν βρέθηκε στο Ρύσιο. Προφανώς, γιατί δεν είχαν κάτι να πουν, από τη στιγμή που δεν υπάρχει… χρήμα.

Οι διοικούντες, και σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στο “μέτωπο” του Ειρηνοδικείου, προτίμησαν την απουσία και την “επίσημη” σιωπή από το να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τους παρόντες στο προπονητικό κέντρο του ΑΡΗ.

Το μόνο που επιβεβαιώθηκε ήταν η αβεβαιότητα, η οποία εκφράστηκε με την “επίσημη” απουσία εκείνων που -υπό κανονικές- συνθήκες, έπρεπε να “ξεδιαλύνουν” (με κάποιο τρόπο) το τοπίο. Τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη του Πάσχα…

Προτεινόμενα Άρθρα