Πρόστιμο σε Παναχαϊκή

από AllAboutARIS

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Στα μαλακά έπεσε η Παναχαϊκή για όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, με τους Πατρινούς να τιμωρούνται από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της ΕΣΑΠ με 2.500 ευρώ πρόστιμο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας έχει ως εξής: «To Moνομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ (ΜΠΔΟ/ΕΣΑΠ) αποφάσισε:

1.Δικάζοντας βάση σχετικών εγγράφων (φύλλο αγώνα και έκθεση κομισάριου του αγώνα Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός της 9 Απριλίου 2014) και του από 15 Απριλίου 2014 εγγράφου απολογητικού υπομνήματος του εγκαλουμένου σωματείου (άρθρο 37 ειδικού πειθαρχικού κανονισμού ΕΣΑΠ σε συνδυασμό με άρθρο 5 πειθαρχικού δικαίου ΕΟΠΕ) επιβάλει στο ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2000) ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον ανωτέρω αγώνα (άρθρα 21 παρ. α πειθαρχικού κανονισμού ΕΣΑΠ). Επίσης επιβάλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, όταν αγωνίζεται η ομάδα του, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών στον στατιστικολόγο του πρώτου εγκαλούμενου σωματείου κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο (άρθρο 46 του ειδικού πειθαρχικού κανονισμού ΕΣΑΠ) και στο ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1000) ευρώ για την συμπεριφορά του δεύτερου εγκαλούμενου – στατιστικολόγου του κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλου (άρθρο 46 του ειδικού πειθαρχικού κανονισμού ΕΣΑΠ).

Προτεινόμενα Άρθρα