«Να τρέξουμε όλα τα θέματα»

από AllAboutARIS

Να κινηθούν γρήγορα σε όλα τα μέτωπα τόνισε ο Παναγιώτης Στεφανίδης στο “AllaAboutARIS on AIR”.

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης μίλησε στο Libero 107.4 και στην εκπομπή “AllaAboutARIS on AIR” για την απόφαση του δικαστηρίου να αλλάξει η διοίκηση στην ΠΑΕ.  Ο πρόεδρος της ΚΜΑ αυτή τη στιγμή τόνισε:

«Σίγουρα  η απόφαση αυτή βοηθάει να τρέξουμε τα πράγματα για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Εμάς οι προτεραιότητες μας ήταν να βρούμε επενδυτή. Κυνηγάμε το θέμα εδώ και πολύ καιρό αλλά ήταν δύσκολα τα πράγματα. Από εκεί και πέρα θα δούμε τα τρέχοντα θέματα και θα τρέξουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Θα δούμε πάλι το θέμα επενδυτή αλλά αυτή τη στιγμή προέχουν άλλα πράγματα. Θέλουμε να πάμε σε μια γενική συνέλευση ώστε να παρουσιαστούν εκεί όλα τα θέματα. Αναλόγως τις διαθέσεις που υπάρχουν θα κινηθούμε και εμείς».

Όσον αφορά το δικό του θέμα και του Βασίλη Φουρλίγκα που βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ τόνισε:
«Θα αντικατασταθούμε όπως είναι λογικό. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αναπληρωματικά μέλη καθώς Θόδωρος Τανούλας αντικατέστησε τον κ. Ματθαίο, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έχει αντικαταστήσει τον κ.Γεωργιάδη και ο κ. Ιατρού έχει παραιτηθεί. Η διοίκηση όμως μπορεί να λειτουργήσει και με πέντε άτομα».

Προτεινόμενα Άρθρα