Ο έλεγχος των δανεικών

από AllAboutARIS

Ποια είναι η συνολική αποτίμηση της παρουσίας των δανεικών Τάτου, Καραγκούνη, Μπακασέτα, Μπουγαίδη και Βλάχου.

Με την ολοκλήρωση της σεζόν μιας δίνεται η πρώτη ευκαιρία να κάνουμε μια αποτίμηση της προσφοράς των παικτών που φόρεσαν φέτος τη φανέλα του ΑΡΗ. Ξεκινούμε από τους δανεικούς . 

ΤΑΤΟΣ
Ο πιο ποιοτικός παίκτης του φετινού ρόστερ και αυτός στον οποίο, ελλείψει άλλων, έπεσε το μεγαλύτερο βάρος. Ηταν τεράστια η επιθυμία του να σώσει μόνος του τον ΑΡΗ αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Κατέβαλλε φιλότιμες προσπάθειες, όλο το παιχνίδι περνούσε από τα πόδια του αλλά δεν είχε συμπαραστάτες. Το μεγάλο του πρόβλημα ήταν οι προσαρμοσμένες πάνω του άμυνες που πολλές φορές τον έβγαζαν εκτός παιχνιδιού και ο μονοδιάστατος τρόπος ανάπτυξης. Με διαφορά το καλύτερό του παιχνίδι το έκανε στην Κρήτη με τον Εργοτέλη (δυο γκολ και μια ασιστ). Το κοντέρ έγραψε 31 παιχνίδια και τρία γκολ. Τον στόχο του πάντως να κάνει μια γεμάτη από άποψη συμμετοχών χρονιά τον πέτυχε.

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
Με τις εμφανίσεις του στο τέλος, έδειξε ότι δεν είναι κακός παίκτης. Απλά ίσως ο ΑΡΗΣ χρειαζόταν ένα παίκτη με περισσότερες παραστάσεις από Σούπερ Λιγκ. Ξεκίνησε βασικός στα δυο από τα τρία παιχνίδια του Γιάννη Χατζηνικολάου, αλλά επί των ημερών του Μιλίνκοβιτς εξαφανίστηκε και επέστρεψε στα δυο τελευταία ματς του σέρβου όταν τραυματίστηκε ο Νίκος Ψυχογιός, παίζοντας στο δεξί άκρο. Ο Παπαδόπουλος του έδειξε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη αλλά ήταν μια του ύψους μια του βάθους σε όσα παιχνίδια χρησιμοποιήθηκε. Ήταν βασικός στις ήττες με Γιάννινα, Απόλλωνα και Καλλονή, έπαινε ένα ημίχρονο με τον Ατρόμητο και στη συνέχεια η άφιξη του Βαγγέλη τον… έθεσε στο περιθώριο. Βασικός ξανάπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό και στην Τρίπολη όταν η… μπουγάδα πλέον είχε καθαρίσει, κάνοντας δυο καλές εμφανίσεις. Αν και δεν απογοήτευσε, δεν ήταν αυτός που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
Με την παρουσία του στον ΑΡΗ έδειξε ότι κακώς δεν έπαιρνε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Αστέρα Τρίπολης. Ξεκίνησε εντυπωσιακά πετυχαίνοντας τρία γκολ στα δυο πρώτα του παιχνίδια με την φανέλα του ΑΡΗ, παίζοντας στα πλάγια της επίθεσης. Πάνω που άρχισε να βρίσκει ρυθμό αφού ήταν φανερή η έλλειψη αγώνων, αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Πλατανιά, τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές και όταν επέστρεψε μετά από ένα μήνα στον αγώνα με τον Εργοτέλη τα πάντα είχαν κριθεί. Στα δέκα συνολικά παιχνίδια που αγωνίστηκε άφησε θετικό αποτύπωμα.

ΜΠΟΥΓΑΙΔΗΣ
Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον 21χρονο αμυντικό με την διαφορά ότι το δικό του ντεμπούτο είχε το στοιχείο της χαρμολύπης. Από τη μια έδωσε την ασιστ στο ένα από τα γκολ του ΑΡΗ στη Λειβαδιά και από την άλλη χάλασε την καλή του εικόνα με μια αχρείαστη αποβολή στο 77΄ (ακολούθησε το κάζο των τελευταίων λεπτών). Ηταν καλός στα παιχνίδια με Πανιώνιο και Βέροια αλλά ήρθε η τιμωρία του στο ματς με τον Πλατανιά για να του στερήσει την παρουσία από τα τέσσερα παιχνίδια. Όταν επέστρεψε, όπως και ο Μπακασέτας, τα πάντα είχαν κριθεί και απλά προσέθεσε κάποια παιχνίδια στο βιογραφικό του (9 συμμ.).

ΒΛΑΧΟΣ
Μέτρια παρουσία ως επί το πλείστον, δεν πήρε ο ΑΡΗΣ από αυτόν τα πράγματα που περίμενε. Με το καλημέρα φάνηκε ότι του έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός και συνέπεια αυτού ήρθε και ένας τραυματισμός να τον πάει ακόμη πιο πίσω και να χάσει φυσικά πολλά παιχνίδια. Επέστρεψε κόντρα στον Πανθρακικό και έκλεισε την παρουσία του στον ΑΡΗ κάνοντας κάποια εντελώς αδιάφορα παιχνίδια στο τέλος.

Προτεινόμενα Άρθρα