Vamos!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Νέος ΑΡΗΣ, νέα χρονιά και νέα αρχή.

Σήμερα στις 18:15 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS) οι “κιτρινόμαύροι” της σεζόν 2020-21… συστήνονται επίσημα στο ποδοσφαιρικό κοινό. ανοίγοντας την αυλαία της Super League με την Λαμία στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Έπειτα από περίπου τρεις εβδομάδες έντονης προετοιμασίας, οι παίκτες του Μίχαελ Ένινγν δίνουν το πρώτο τους επίσημο ματς και φυσικά θέλουν να αποφύγουν τυχόν εκπλήξεις, παίρνοντας μία νίκη ψυχολογίας και ηρεμίας στην 1η αγωνιστική της Super League interwetten. 

ΑΡΗΣ: Πλήρης και με το βλέμμα… στην Ευρώπη

Το ευχάριστο για τον Ένινγκ είναι ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα χωρίς… πονοκεφάλους, έχοντας όλους τους παίκτες κανονικά στην διάθεσή του.

Ο Γερμανός περιμένει να δει την ομάδα του να παίρνει αυτό που θέλει σήμερα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ώστε να είναι πιο εύκολη η μετάβαση στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με την Κόλος Κοβαλίβκα. 

Συγκριτικά με τα φιλικά, το νέο πρόσωπο της αποστολής είναι ο Ζακαρί Μπουσέ, με το τεχνικό τιμ να δείχνει… με το καλήμερα την προτίμησή του στον Γάλλο έναντι του Φάμπιαν Έμαν.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Boucher, Ganea, Lopez, Jeggo, Sakic, Bruno Gama, Bertoglio, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Adem, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Χατζηπιρπιρίδης, Σενγκιέργκης.

Λαμία: Ποντάροντας στις εκπλήξεις της πρεμιέρας

Οι Φθιωτοί ξεκινούν το πρωτάθλημα με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ποντάροντας βέβαια στο… γνωστό ρητό ότι “οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις”. 

Η Λαμία θα βαιστεί σε μεγάλο βαθμό στον περσινό της κορμό, με νέο προπονητή όμως τον Γιώργο Πετράκη

Ο 32χρονος τεχνικός δεν έχει στην διάθεσή του τον Θεοδωρόπουλο, ο οποίος έχει κάταγμα στα δάχτυλα του χεριού του, αλλά και τους Χατζηστράβο και Γκούγκα οι οποίοι πρόσφατα υπέγραψαν το συμβόλαιό τους.

Η αποστολή της Λαμίας: Επασί, Κατσίκας, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ζιούλης, Σκόνδρας, Βύντρα, Σαραμαντάς, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Μπιανκόνι, Βιγιάλμπα, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Νικολόπουλος. Τσούκαλος.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-1η αγωνιστική Super League

-ΑΡΗΣ-Λαμία (18:15)

-ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)
4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) 
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα