Να φύγει και να μην ξανάρθει!

από AllAboutARIS

Ηρωικοί όσοι έδωσαν το "παρών" στις κερκίδες και φώναξαν για την ομάδα

Οι τίτλοι τέλους στο φετινό μαρτύριο του ΑΡΗ, μπήκαν το βράδυ της Κυριακής. Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, οι “κίτρινοι” έμειναν στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αποχαιρετώντας τη Σούπερ Λιγκ, μέχρι φυσικά να επιστρέψουν.

Παρά την κατάσταση, δεν ήταν λίγοι αυτοί που βρέθηκαν στο γήπεδο, φωνάζοντας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, με το “ΑΡΗ θυμήσου, μια ζωή μαζί σου”, να δονεί την ατμόσφαιρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΑΡΗΣ γενικά παρουσιάστηκε καλύτερος απέναντι στον ΠΑΣ, που έψαχνε να κάνει κάτι καλό μόνο μέσα από αντεπιθέσεις. Από πλευράς γηπεδούχων, στο πρώτο μέρος ξεχώρισε η φάση του 15`, όπου ο Μανιάς δεν πρόλαβε να πάρει το ριμπάουντ στην ασταθή απόκρουση του Βελλίδη, ενώ οι Γιαννιώτες απείλησαν στο 22` με τον Τσάβες, ο Βανγκέλι όμως πρόλαβε και έδιωξε πριν πλασάρει τον ΔΙούδη.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 78` ο Βελλίδης είπε “όχι” με διπλή προσπάθεια στο κοντινό σουτ του Μανιά, ενώ ο πρώην πορτιέρο του ΑΡΗ κράτησε ανέπαφη την εστία του και στη βολίδα του Μπακασέτα, στο 90. 

ΑΡΗΣ: Διούδης, Βλάχος (89` Καραγκούνης), Βανγκέλι, Μπουγαΐδης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Καμινιώτης (64` Καραγιάννης), Τριανταφυλλάκος (76` Σουνάς), Τάτος, Μπακασέτας, Μανιάς

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Αυγενικού (56` Τζημόπουλος), Λίλα, Κρητικός, Ίλιτς (71` Νάκος), Τσουκαλάς, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Τσάβες (77` Χαρίσης), Λίλα.

Προτεινόμενα Άρθρα