Ραντεβού στο Ανφιλντ

από AllAboutARIS

Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στον πάγκο. Στη σκιά του Τόρες και του Ετό ο Ντεμπά Μπα έβλεπε συνεχώς το όνομα του σε κάθε λογής μεταγραφικό σενάριο τον οδηγούσε μακριά από το «Στάμφορντ Μπριτζ»

 

Ωστόσο, ο Σενεγαλέζος φορ όχι απλά παρέμεινε, αλλά στην τελική ευθεία της περιόδου είναι εκείνος που χαρίζει χαμόγελα στον Ζοσέ Μουρίνιο. Αφού έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με το γκολ του στο 87` κόντρα στην Παρί, ήρθε τώρα να λυτρώσει την Τσέλσι στο «Λίμπερτι», όπου πολύ αγχωμένα επικράτησε της Σουόνσι με 1-0 και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

Οι Μπλε δεν έπιασαν καλή απόδοση (καταλυτική η απουσία του Αζάρ) σε κανένα σημείο του αγώνα και το μόνο που μπορούν να κρατήσουν είναι το αποτέλεσμα. Το άσχημο είναι πως δεν το έκαναν ούτε παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 16`. Εκείνοι ήταν πάντως που ξεκίνησαν πιο ζεστά, με τον Σαλάχ (6`) να σημαδεύει λίγο έξω από το δοκάρι. Στο 13` ήρθε η απάντηση με την κεφαλιά του Μπόνι που έβγαλε δύσκολα ο Τσεχ. Στο 16` συνέβη μία περίεργη φάση. Ο Τσίκο Φλόρες που δέχτηκε κίτρινη κάρτα δύο λεπτά νωρίτερα, έκανε εκ νέου φάουλ για κάρτα στον Σίρλε. Ο διαιτητής δεν την έδειξε αρχικά στον αμυντικό της Σουόνσι, αλλά ένα λεπτό αργότερα και αφού τον φώναξε κοντά του ο 4ος διαιτητής, αποφάσισε να τον αποβάλει.

Προτεινόμενα Άρθρα