Βλέπει Ντανίλο η Μαρσέιγ

από AllAboutARIS

Ο Ντανίλο Περέιρα μετά από μία γεμάτη χρονιά στην Πορτογαλία, βρίσκεται προ των πυλών της Μαρσέιγ.

Τον Ιανουάριο του 2012 μεταξύ των υπόλοιπων μεταγραφών του ΑΡΗ ήταν και ένας νεαρός Πορτογάλος χαφ. Το όνομά του… Ντανίλο Περέιρα. Αρκετοί έσπευσαν να κριτικάρουν λέγοντας τότε για ποιο λόγο να αποκτηθεί δανεικός ένας παίκτης με αυτά τα χαρακτηριστικά και να μην δοθούν ευκαιρίες για παράδειγμα στον Κατίδη. Η πορεία δικαίωσε όσους έφεραν τον νεαρό χαφ από την Πάρμα στον ΑΡΗ, αφού έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Στην ιταλική ομάδα δεν βρήκε χώρο και παραχωρήθηκε ξανά δανεικός στην ολλανδική Ρόντα, στην οποία αγωνίστηκε για μια σεζόν κάνοντας 31 συμμετοχές με ένα γκολ. Το περασμένο καλοκαίρι η Πάρμα έλυσε τη συνεργασία μαζί του και ο Ντανίλο επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μαρίτιμο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει φέτος 22 συμμετοχές και ένα γκολ και σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «footmercato.net» αναφέρει ότι ενδέχεται να απασχολήσει τη Μαρσέιγ, η οποία τον έχει παρακολουθήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την ώρα που στη γαλλική ομάδα περιμένουν την απάντηση του Μαρσέλο Μπιέλσα για την τεχνική ηγεσία, έχουν ήδη εντοπισθεί στόχοι χαμηλού κόστους, μεταξύ των οποίων είναι και ο Ντανίλο Περέιρα.

Το δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα ότι τον Πορτογάλο χαφ παρακολουθεί και η Άρσεναλ, ενώ η Μαρίτιμο αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 4 εκ. ευρώ για να τον πουλήσει.

Προτεινόμενα Άρθρα