Ο Γκόλιας και τα… στοιχήματα

από AllAboutARIS

Την τελευταία τους φετινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης θα κάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΣ.

Σε χαλαρούς ρυθμούς κυλά η προετοιμασία του ΑΡΗ εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΣ που θα ολοκληρώσει μια τραγική χρονιά.Οι προπονήσεις είναι ιδιαίτερα χαλαρές και ο Γιώργος Φοιρός το μόνο που προσπαθεί να κάνει για να κρατήσει το ενδιαφέρον στις προπονήσεις,είναι να δίνει κίνητρο στα διπλά που διεξάγονται, βάζοντας στοιχήματα που κάνουν πιο ευχάριστο το κλίμα.

Ούτε δοκιμές προσώπων, ούτε τακτικές, ούτε πλάνα και αναλύσεις.Ακόμη και η οποιαδήποτε πρόβλεψη για τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν είνα παρακινδυνευμένη. Αν δηλαδή θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολυ ή καθόλου (Ψυχογιός, Αγγελούδης, Γουναρίδης, Μαργαρίτης, Καραγιάννης) ή θα πάει στους λίγο πολύ γνωστούς. Αυτό που πρέπει να θεωρειίται βέβαιο είναι ότι θα δούμε ξανά τον Γκόλια που τα πήγε πολύ καλά στο ντεμπούτο του και θα πάρει ευκαιρία και την Κυριακή.  

Προτεινόμενα Άρθρα