Το τελευταίο χαρτί του Σκόρδα

από AllAboutARIS

Οι επαφές στην Αθήνα και η προσπάθεια να μείνει με κάθε τρόπο στην ΠΑΕ.

Ο χρόνος αυτή στη στιγμή δεν κυλά υπέρ του ΑΡΗ και σίγουρα δεν κυλά υπέρ του Λάμπρου Σκόρδα. Όσο παραμένει στην ομάδα, τόσο μεγαλώνει η αγανάκτηση του κόσμου, ο οποίος ήταν αυτός που ψήφισε την αποχώρηση του, ενώ «τρενάρει» και αυτός στο ποσοστό που του αναλογεί, την επόμενη μέρα της ομάδας.

Όπως έχει αναφέρει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΑΕ εντελώς αυθαίρετα, θα αποχωρήσει από την προεδρεία μόνο σε περίπτωση που βρεθεί για τον ΑΡΗ ένας αξιόπιστος οικονομικά άνθρωπος ο οποίος θα θέλει να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Και προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται πως κινείται το τελευταίο διάστημα αφού ακόμη και αν η απόφαση του Ειρηνοδικείου είναι αρνητική για τον ίδιο δεν σκοπεύει να παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, τα τελευταία 24ωρα έχει πυκνώσει τις επαφές του στην Αθήνα αναζητώντας λύση στο οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ αφού για να έχει τύχη το πλάνο να παίξει η ομάδα του χρόνου στη Φούτμπολ Λίγκ, χρειάζεται ρευστότητα την οποία φυσικά ο ίδιος δεν έχει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως συζητά με διάφορους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν, χωρίς να διευκρινίζεται πως ειναι δυνατόν να εμπιστευτούν κάποιοι τα χρήματά τους σε κάποιον που δεν τυγχάνει της αποδοχής του κόσμου και λειτουργεί με διχαστικό τρόπο. Όλα αυτά φυσικά δεν είναι επίσημα και ίσως αποδειχθούν απλά καπνός, χωρίς φωτιά.

Προτεινόμενα Άρθρα