Επαναπρόσληψη Φίνου!

από AllAboutARIS

Ο νέος προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΑΡΗ, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Κουτσονικα, είναι ο… παλιός. Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε τον Σπύρο Φίνο, τον οποίο προφανώς κακώς είχε διώξει.

Είναι να γελάς ή να κλαις; Πραγματικά δύσκολο ερώτημα. Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε τον διάδοχο του Βαγγέλη Κουτσονίκα στον τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ, που μπήκε χθες στην περιπέτεια των πλέι άουτ. Ποιος είναι ο νέος προπονητής του ΑΡΗ;

Είναι ο Σπύρος Φίνος. Είναι ο προπονητής που αντικατέστησε τον Αντρέι Κράβαρικ, ο προπονητής που οδήγησε σε σερί νικών την ομάδα και ο προπονητής που αδικαιολόγητα απολύθηκε για να έρθει στη θέση του ο Βαγγέλης Κουτσονίκας.

Οι δύο πλευρές διευθέτησαν τις οικονομικές τους διαφορές και θα συνεργαστούν ξανά, ωστόσο μένει απόλυτα εκτεθειμένος ο Θωμάς Γιώτας, που ουσιαστικά παραδέχεται το λάθος που είχε κάνει τότε, απομακρύνοντας από την ομάδα τον Φίνο.

Αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι να αποφύγει η ομάδα βόλεϊ οποιονδήοποτε κίνδυνο στα πλέι άουτ και όταν ξεμπερδέψει από αυτή την περιπέτεια θα πρέπει η διοίκηση του ΑΣ να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για την απομάκρυνση τότε του Σπύρου Φίνου, που αποδείχτηκε καταστροφική.

Προτεινόμενα Άρθρα