Το DNA του Συλλόγου

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ποτέ δεν έκανε το χατίρι σε κανέναν και ούτε θα το κάνει. Μια ζωή σε όλα τα αθλήματα παίζει μόνο για τη νίκη είτε είναι ενδιαφερόμενος, είτε όχι εν’ αντιθέσει με άλλους Συλλόγους όπου αποδεδειγμένα κάνουν… δώρα!

Στα τελευταία τρία παιχνίδια ο ΑΡΗΣ έπαιξε με τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους και ουσιαστικά έπαιζαν τη… ζωή τους. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ως στόχο την έκτη θέση αλλά σίγουρα ο συγκεκριμένος σκοπός είναι πολύ διαφορετικός από τους αντιπάλους του.

Σε ανάλογες περιπτώσεις έχουμε δει στο παρελθόν ομάδες να χάνουν με ευκολία από αυτούς που κινδυνεύουν. Τόσο στο μπάσκετ όσο και στο ποδόσφαιρο. Κάποιοι μάλιστα το έκαναν και φέτος στο ποδόσφαιρο σε Νέα Σμύρνη και Χανιά!

Ο ΑΡΗΣ λοιπόν κέρδισε κατά σειρά Ηλυσιακό, Πανελευσινιακό και Ίκαρο Χαλκίδας. Κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα. Όλοι τους παρότι έχασαν, παραδέχονται το μεγαλείο του ΑΡΗ. Το ότι δηλαδή δεν έκανε κανένα δώρο σε κανέναν. Αντιμετώπισε τους πάντες με τον ίδιο τρόπο.

Μπορεί να μοιάζει αυτονόητο αλλά σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις δεν είναι. Και το… σερί θα συνεχιστεί κερδίζοντας Τρίκαλα και Κολοσσό…

Προτεινόμενα Άρθρα