«Μπλοκάρει» τον Ουντόντζι η ΕΠΟ

από AllAboutARIS

Υπάρχει θέμα με τη συμμετοχή του παίκτη είτε λόγω της προσφυγής κατά του ΑΡΗ, είτε λόγω κωλυσιεργίας της ΕΠΟ.

Παίκτης της Ντιναμό Μινσκ είναι ο Σαλόζε Ουντόντζι από τις 7 Μαρτίου, όταν και η απόκτηση του ανακοινώθηκε από το σύλλογο της Λευκορωσίας.

Όπως είχαμε τονίσει τότε, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε εκκρεμοδικία με τους «κίτρινους» και δε μπορεί να αγωνιστεί με άλλη ομάδα, καθώς η προσφυγή του στην ΟΥΕΦΑ δεν έχει εκδικαστεί.

Πάμε τώρα και στα γεγονότα. Ο Νιγηριανός δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Ντνεπρ, με τα μέσα της Λευκορωσίας να δίνουν τη δική τους ερμηνεία. Ποια είναι αυτή;

Η Ντιναμό ακόμα περιμένει τα έγγραφα του Ουντόντζι από την Ελληνική Ομοσπονδία, η οποία παρότι δέχθηκε πολλές «κρούσεις», δεν τα έχει μεταφέρει μέχρι στιγμής.

Μπορείτε λοιπόν να καταλάβετε, ότι υπάρχει θέμα με τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή είτε λόγω της προσφυγής κατά του ΑΡΗ, είτε λόγω κωλυσιεργίας της ΕΠΟ(η οποία μπορεί και να συνδέεται με τη διαμάχη με τους κίτρινους)

Οι Λευκορώσοι ψάχνουν ταυτόχρονα να βγάλουν άκρη με την ΕΠΟ, την ΟΥΕΦΑ και τον ΑΡΗ, οι οποίοι είναι οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Πάντως έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε αν ο Ουντόντζι θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι της ομάδας του Μινσκ κόντρα στη Νεμάν…

Προτεινόμενα Άρθρα