Η παρέμβαση Σκόρδα και τα 4,8 εκ ευρώ στους πιστωτές

από AllAboutARIS

Ο Λάμπρος Σκόρδας με το συνήθη τρόπο του “επικοινώνησε” για μία ακόμα φορά με τηλεφωνική του παρέμβασή του στα Αθλητικά Νέα γιατί όπως είπε τα υπόλοιπα μέσα θέλουν να κάνουν κακό στον ΑΡΗ.

Ο Λάμπρος Σκόρδας με το συνήθη τρόπο του “επικοινώνησε” για μία ακόμα φορά με τηλεφωνική του παρέμβασή του στα Αθλητικά Νέα γιατί όπως είπε τα υπόλοιπα μέσα θέλουν να κάνουν κακό στον ΑΡΗ. Μάλιστα ενέπλεξε και για το θέμα των ακαδημιών, όπως συνηθίζει τους δημοσιογράφους, που… στοχευμένα θέλουν να του βάλουν τρικλοποδιές ξεχνώντας προφανώς ότι κανένας συνάδελφος δεν έγραψε το παραμικρό μέχρι να βγουν επίσημες ανακοινώσεις από τον ΑΣ ΑΡΗΣ και την ΠΑΕ ΑΡΗΣ!!! Μάλλον οι δημοσιογράφοι φταίνε που ξευτιλήστηκε και πάλι στο Πανελλήνιο ο ΑΡΗΣ για τα… ημερολόγια των ακαδημιών…

Ο κ. Σκόρδας ανέφερε ότι… αναγκάστηκε να κάνει την παρέμβαση, (όπως είχε σηκωθεί κατά δήλωσή του και πριν την συνέλευση στις 17 Δεκεμβρίου με τις πυτζάμες για να πάει στην ΓΣ) για να αποκαταστήσει την αλήθεια για το θέμα των Ακαδημιών. Αφού αμφισβήτησε με… τρίπλα για το έγγραφο της ΕΠΟ: “Δεν υπάρχει έγγραφο από την ομοσπονδία που να λέει ότι οι ακαδημίες ανήκουν στον ΑΣ”, είπε, ενώ η ερώτηση ήταν ότι ο κ. Γιώτας σημειώνει ότι έχει έγγραφο που αναφέρει ότι ο ΑΣ και όχι η ΠΑΕ είναι εγγεγραμμένο μέλος στην ΕΠΟ (και το ανέβασε στο σάιτ του ο ΑΣ). Στην συνέχεια είπε ότι τους προπονητές πχ της Κ20 και της Κ17 ή τον τεχνικό διευθυντή τους πληρώνει η ΠΑΕ. Δηλαδή ποιος έπρεπε να τους πληρώνει; Το καλύτερο από όλα όμως είναι αυτό το οποίο είπε αναφορικά με τα χρήματα για τις ακαδημίες.

Ο κ. Σκόρδας… αποκάλυψε ότι η ΠΑΕ λαμβάνει 145.000 για τις ακαδημίες, αλλά φέτος τα χρήματα παρακρατήθηκαν από την ΕΠΟ για χρέη της ομάδας! Συνολικά μάλιστα είπε ότι πληρώθηκαν σε υποχρεώσεις τις ομάδες προς τους πιστωτές 4,8 εκ ευρώ!!! Ο ΑΡΗΣ δηλαδή έχει πληρώσει περίπου 5 εκ ευρώ στους πιστωτές τα 2 τελευταία χρόνια και όλοι λένε ότι δεν πληρώνει!!! Όταν όμως είχαν αναφερθεί τα συγκεκριμένα ποσά από τις προηγούμενες διοικήσεις είχαν λοιδορηθεί.

Για τους εργαζόμενους στις ακαδημίες επιβεβαίωσε ότι έχουν δοθεί μόνο ορισμένα χρήματα έναντι και ότι είναι πίσω 2 μήνες. 
Ενδιαφέρον είχε και η τοποθέτηση του για τον κ. Γιώτα ότι έχει δικό του μήνυμα που έλεγε: “Εχω μήνυμα του ότι εγώ δεν πρόκειται να υποχωρήσω. Είμαι παλικάρι και θα το δεις. Το είδαμε πόσο παλικάρι ήταν. Παραιτήθηκε κι έκανε κωλοτούμπα”.

Κατά τα άλλα ο κ. Σκόρδας επανέλαβε όσα υποστηρίζει εδώ και χρόνια για όλους τους άλλους που… φταίνε εκτός από τον ίδιο που βέβαια για δεύτερη φορά υπό την δική του καθοδήγηση (την πρώτη μαζί με τον κ. Ματθαίου) οδήγησε τον ΑΡΗ στον υποβιβασμό, ενώ τόνισε παράλληλα ότι πέρα από την αγάπη του για τον ΑΡΗ και το γεγονός ότι είναι ο μόνος που θέλει το καλό του, παραμένει και λόγω της εμπλοκής της προσωπικής του περιουσίας με ότι αυτό συνεπάγεται και για τον ίδιο, αλλά και για τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα