Θετικές προθέσεις, όλα ανοικτά

από AllAboutARIS

Σε τουλάχιστον 15 μέρες θα έχει πάρει σάρκα και οστά η προσπάθεια των παραγόντων του ΑΡΗ να μην αφήσουν την ομάδα ξεκρέμαστη και να παρουσιάσουν ένα βιώσιμο πλάνο.

Το ενδιαφέρον όλης της κιτρινόμαυρης οικογένειας είναι στις εξελίξεις της επόμενης μέρας. Στο πλάνο-αν υπάρχει- ποιοι το σχεδιάζουν, τι περιλαμβάνει και αν βάσει αυτού ο ΑΡΗΣ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ. Εδώ και 20 περίπου μέρες, έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για την επόμενη μέρα στην οποία πρωτοστατούν παράγοντες της οικογένειας του ΑΡΗ που δεν έχουν… λερωμένο μητρώο στη συνείδηση του κόσμου.

Στόχος να χτυπήσουν την πόρτα επιφανών οικονομικά παραγόντων ώστε να δημιουργηθεί ένα τιμ ανθρώπων που θα χρηματοδοτήσει τη νέα προσπάθεια. Ήδη έχουν κάνει συναντήσεις με τους κ.κ Γράντα, Δασυγένη, Παπαϊωάννου, οι οποίοι δεν ήταν αρνητικοί. Από την διάθεσή τους και το ποσό που θα συμφωνήσουν να βάλλουν (σε αυτούς υπάρχει πρόθεση να προστεθούν κι άλλοι μικρότερου οικονομικού βεληνεκούς) θα εξαρτηθεί και αν υπάρχει δυνατότητα να υποστηριχτεί πλάνο Φούτμπολ Λιγκ που προϋποθέτει τη συναίνεση των πρώην ποδοσφαιριστών και μια νέα ρύθμιση με το Δημόσιο ή ο δρόμος της εκκαθάρισης μέσω της Γ΄ Εθνικής είναι μονόδρομος
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προθέσεις αυτών των ανθρώπων δεν είναι να διοικήσουν, αλλά να έχουν ένα εποπτικό ρόλο, στα πρότυπα των γερμανικών ομάδων. Φυσικά εφόσον χρηματοδοτούν ετησίως με ένα συγκεκριμένο ποσό την ΠΑΕ θα είναι αυτοί που θα ορίζουν και το εκάστοτε Δ.Σ στην ΠΑΕ και θα το ελέγχουν.  

Από τις μέχρι τώρα συναντήσεις προκύπτει ότι το πολύ σε δυο εβδομάδες θα έχει σχηματοποιηθεί το πλάνο. Αν μέχρι τότε δεν έχει εκδοθεί η απόφαση του Ειρηνοδικείου για αντικατάσταση του Λάμπρου Σκόρδα ή αν είναι απορριπτική, τότε το πιθανότερο είναι να συγκληθεί νέα έκτακτη Γ.Σ της ΚΜΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα