Η απόφαση του δικαστηρίου (pic)

από AllAboutARIS

Αναλυτικά η απόφαση του Πρωτοδικείου

Προστατευμένος όχι μόνο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά έως και την επικύρωση της βαθμολογίας είναι ο ΑΡΗΣ, όπως αναφέρει η απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης. Μόνη περίπτωση να ανασταλλεί η προσωρινή διαταγή είναι η έκδοση της απόφασης σχετικά με το άνοιγμα του άρθρου 99.

Αναλυτικά η απόφαση του δικαστηρίου: 

“Συνεκδικάζει παρόντος του ΙΚΑ στο οποίο κοινοποιήθηκε η υπό κρίση κύρια αίτηση, την υπό κρίση κύρια αίτηση και τις προφορικώς ασκηθείσες πρόσθετες παρεμβάσεις.

Δέχεται εν μέρει την νέα αίτηση περί χορήγησης προσωρινής διαταγής και τις προσωρινώς ασκηθείσες πρόσθετες παρεμβάσεις. Χορηγεί  προσωρινή διαταγή και διατάσσει την προσωρινή αναστολή και απαγορεύει κάθε μέτρο αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της επιχείρησης της αιτούσας για απαιτήσεις που γεννήθηκαν μέχρι την ημεροχρονολογία κατάθεσης της κύριας αίτησης για το άνοιγμα της διαδικασίας εξυγίνασης (αρ. Καταθ. 463 10-1-2014), απαγορεύει προσωρινά την καταγγελία των υπαρχουσών διαρκών συμβάσεων καθώς την εκτέλεση κάθε μέτρου  διοικητικού, φορολογικού ή απόφασης διαιτητικού οργάνου μέχρι την οριστική λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ, υπό τον αυτονόητο όρο ότι μέχρι τότε δεν θα έχει δημοσιευθεί η αναμενόμενη δικαστική απόφαση επί της εκκρεμούσα αίτησης για το άνοιγμα της διαδικασίας εξυγίανσης της επιχείρησης της αιτούσας που ήδη συζητήθηκε στις 24-3-14, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης”.

Προτεινόμενα Άρθρα