Οδηγός του… τρένου ο Χάμιλτον!

από AllAboutARIS

Το "1-2" από Μερσέντες

Ο Λιούις Χάμιλτον οδηγούσε δίχως πρόβλημα το… τρένο (μόλις μία μάχη) στη Σεπάνγκ και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη σεζόν και συνάμα στη Μαλαισία. 1-2 η Mercedes με Ρόσμπεργκ, τρίτος ο Φέτελ.

Δεν εκκίνησε ο Πέρεζ

Οι καιρικές συνθήκες σήμερα έκαναν το χατίρι στους πιλότους, αφού μόνο κάποιες ψιχάλες έκαναν την εμφάνισή τους στη Σεπάνγκ, παρά το γεγονός ότι υπήρχε 60-70% πιθανότητα να βρέξει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έτσι, δεν είχαμε και ατυχήματα, όπως συνέβη χθες, με όσους εγκατέλειψαν να αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα στα μονοθέσιά τους, τη στιγμή που ο Σέρχιο Πέρεζ δεν εκκίνησε καν, καθώς έμεινε στο πιτ λέιν πριν πάει στο γκριντ και δε βγήκε ποτέ στο σιρκουί.

Άρχοντας ο Χάμιλτον

Με το σβήσιμο, λοιπόν, των κόκκινων φώτων ο Λιούις Χάμιλτον έφυγε πολύ καλά, δεν έχασε τα ηνία ούτε στα πιτ στοπ του και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της σεζόν και την πρώτη στη Μαλαισία. Με αυτόν τον τρόπο, ο Βρετανός οδηγούσε… χαλαρά το τρένο, αφού είδαμε μόλις μία μεγάλη μάχη σε όλον τον αγώνα. Αυτή ήταν μεταξύ του Φερνάντο Αλόνσο και του Νίκο Χούλκενμπεργκ, με τον Ισπανό να την κερδίζει και να τερματίζει τέταρτος.

Μπροστά τους ήταν οι Νίκο Ρόσμπεργκ, με τον Γερμανό να κάνει καλή εκκίνηση, να περνάει δεύτερος και να διατηρείται σ` αυτή τη θέση μέχρι την καρό σημαία για να κάνει το 1-2 για τη Mercedes, και Σεμπάστιαν Φέτελ. Αν και έχασε δύο θέσεις στην εκκίνηση, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βρέθηκε μπροστά από τον Ντάνιελ Ρικιάρντο και συμπλήρωσε το βάθρο παίρνοντας τους πρώτους του βαθμούς στη σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα