«Θα έπρεπε να είχαμε 12 Λαρεντζάκηδες»

από AllAboutARIS

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρουσιάστηκε στις δηλώσεις ο προπονητής του Πενελευσινιακού Γιώργος Σκαραφίγκας.

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρουσιάστηκε στις δηλώσεις ο προπονητής του Πενελευσινιακού Γιώργος Σκαραφίγκας. Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου: 

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΡΗ και στον κόουτς. Για μας ήταν ένα σημαντικό ματς  αλλά δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τον Βεζένκοφ και τον Πελεκάνο και εν μέρη τα καταφέραμε. Επειδή το μπάσκετ όμως είναι ομαδικό άθλημα μας πλήγωσε η παρουσία του Ασημακόπουλου ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Είχαμε Καλή παρουσία στο τρίτο δεκάλεπτο όμως Λαρτετνζάκης στη συνέχεια έκανε τα πάντα για τον ΑΡΗ. Θα έπρεπε να έχουμε εμείς 12 Λαρεντζάκηδες. Πήγαινε  πρώτος πάνω στη μπάλα, είχε τεράστια  θέληση και πάθος. Ήταν σα να έπαιζε σε μας που θεωρητικά θέλαμε περισσότερο τη νίκη. Και οι αμερικάνοι μας δεν βοήθησαν ιδιαίτερα. Τις ομάδες τις σώνουν οι έλληνες να μη γελιόμαστε. Κάναμε τεχνικά λάθη στα κρίσιμα σημεία. Νομίζω θα τα κερδίσουμε τα δύο τελευταία ματς αν δείξουμε το πάθος και τη θέληση που χρειάζεται».

Προτεινόμενα Άρθρα