ΑΡΗΣ- ΠΑΟΚ και… αστυνομία

από AllAboutARIS

Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει καμία απολύτως σημασία το συγκεκριμένο ζήτημα και το καταγράφουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων και μπερδέματος με αυτό που πραγματικά καίει τον κόσμο του ΑΡΗ και είναι η επόμενη μέρα.

Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει καμία απολύτως σημασία το συγκεκριμένο ζήτημα και το καταγράφουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων και μπερδέματος με αυτό που πραγματικά καίει τον κόσμο του ΑΡΗ και είναι η επόμενη μέρα.

Ωστόσο ως AllAboutARIS το σημειώνουμε για να αναδειχθεί από την μία η λαίλαπα λάσπης που πέφτει στον ΑΡΗ, αλλά και το οπαδικό του κίνημα.

Η… λάσπη έχει να κάνει με την αστειότητα ότι στο περίφημο ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ με τον Κάμπορα και την ήττα που θα θυμούνται για μία ζωή, ο υπεύθυνος των μέτρων τάξης της Αστυνομίας έπινε ουισκάκια στην σουίτα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Αυτό επαναλήφθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Ζαγόρα και του Άκη Σακισλόγλου γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Χρύσανθου Τσαλτίδη, με τον τελευταίο να υποστηρίζει ότι θυμάται πώς ο σημερινός υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ήταν ο υπεύθυνος για τα μέτρα Τάξης, γιατί τον θυμόταν στην σύσκεψη. Την παρουσία του επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο κ. Γεροντίδης, αλλά το…παραμύθι με τα ουισκάκια συνεχίστηκε γιατί ο μόνος στόχος είναι να συνδεθεί το οπαδικό κίνημα του ΑΡΗ με την αστυνομία με προφανείς τους στόχους.

Στην ουσία η… φαντασίωση περί αστυνομικών που τα έχουν καλά με τον ΑΡΗ, καταρρίπτονταν αυτόματα από την στιγμή που το όλο… σχέδιο της αποτυχίας των μέτρων τάξης εκείνη την μέρα αναφορικά με την έλευση των επισήμων του ΠΑΟΚ το… χρέωναν σε ένα πρόσωπο που ήταν επικεφαλής, αλλά τελικά στην σύσκεψη την Αστυνομία εκπροσώπησε ο άνθρωπος που έγινε δικός τους υπεύθυνος Ασφαλείας!!!

Ο Ηλίας Γεροντίδης είναι αλήθεια ότι αν και επικεφαλής ( όπως γινόταν πάντα στα μεγάλα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη ως διοικητής του πολυδύναμου Χαριλάου-Τούμπας) έκανε το παν για να προστατεύσει την αποστολή του ΠΑΟΚ και μάλιστα μαζί με τους παράγοντες του ΑΡΗ δέχθηκαν και ουκ ολίγα μπουκάλια γιατί προσπαθούσαν βρισκόμενοι στην καρδιά των γεγονότων.

Για όσους όμως αμφισβήτησαν ότι αυτός ήταν ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας σας παραθέτουμε δύο φωτογραφίες από την σύσκεψη των μέτρων Τάξης πριν το ματς από το φωτογραφικό πρακτορείο Motionteam. Στην μία φωτογραφία διακρίνουμε τον κ. Γεροντίδη και τους συνεργάτες του και στην άλλη τους ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που εκπροσώπησαν τότε τον συμπολίτη με επικεφαλής τον Μάκη Γκαγκάτση.

Οι ίδιοι άνθρωποι φυσικά είναι και σήμερα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την συνδρομή φυσικά και του κ. Γεροντίδη ως υπευθύνου ασφαλείας μετά την συνταξιοδότηση του.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και αποτίναξης μίας λάσπης που εντέχνως πετάχθηκε, αλλά ήρθαν έτσι τα γεγονότα που εκθέτουν όσους τελικά την πέταξαν. Ο ΑΡΗΣ φυσικά και έχει πολύ πιο σοβαρά θεματα για να ασχοληθει, αλλά η παράθεση του συγκεκριμένου θεματος μπορεί να παραμείνει ως παρακαταθήκη…αποδείξεων και για το μέλλον, όπου αναμένονται και άλλες προσπάθειες απαξίωσης του μοναδικού κομματιού του αυλλόγου (κόσμος) που αποτελεί την ελπίδα και για το αύριο.

ΥΓ Σας παραθέτουμε και μία ακόμα φωτογραφία, απάντηση σε όσους βρήκαν την ευκαιρία να πετάξουν λάσπη σε όλο τον κόσμο του ΑΡΗ, γιατί βρέθηκαν 2-3 ανεγκέφαλοι να κάνουν…γκράφιτι στον Λευκό Πύργο ή το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου μην αντιλαμβανόμενοι την ιστορική σημασία αυτών των μνημείων. Σημασία έχει τι ομάδα ήταν; Ή μήπως δεν έχει συμβεί το ίδιο από οπαδούς του Ηρακλή ή του ΠΑΟΚ; Τότε φυσικά οι ευαισθησίες για τα μνημεία δεν υπήρχαν…

Βρήκαν την ευκαιρία να πετάξουν λάσπη στον κόσμο του ΑΡΗ και να προσπαθήσουν να τον μειώσουν, όταν φυσικά την πρώτη μέρα της νέας εικόνας της παραλίας ορισμένοι φρόντισαν να αφήσουν το στίγμα τους. Το θέμα για κάποιους είναι να μειωθεί και να μην υπάρχει ΑΡΗΣ και ξέρουν ότι αυτό δεν μπορεί ποτέ να συμβεί όσο ο κόσμος του ΑΡΗ είναι ενεργός. Για αυτό και τα…χτυπήματα κάτω από την μέση. Τι αλήθεια όμως να περιμένει κανείς από τους συμπολίτες, όταν οι ίδιοι οι άνθρωποι που βρίσκονται δυστυχώς ακόμα στις θέσεις των διοικούντων του συλλόγου απαξιώνουν το οπαδικό κίνημα της ομάδας και μετατρέπουν το Βικελίδης σε αστυνομοκρατούμενη περιοχή;

Έχουν και ένα κοινό όμως όλοι αυτοί. Συμφωνούν απόλυτα με τους συμπολίτες. ίσως έτσι να εξηγούνται και ορισμένες από τις κινήσεις τους.

Προτεινόμενα Άρθρα