"Δείξτε ότι σας ενοχλεί"

από AllAboutARIS

Τα σημάδια αδιαφοράις και έλλειψης αντιληψης της κατάστασης έκαναν τον Γιώργο Φοιρ΄πο να μιλήσει σε έντονο ύφος στους παίκτες.

Ο Γιώργος Φοιρός δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα στις τρεις αγωνιστικές που θα έχει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας. Δεν έχει άλλωστε και ιδιαίτερη σημασία. Αυτό που θα προσπαθήσει να κάνει και φάνηκε από την πρώτη του σύντομη ομιλία ήταν να επαναφέρει όσους ποδοσφαιριστές ενδεχομένως δεν αντιλαμβάνονται το μερίδιο της αποτυχίας που τους αναλογεί και θεωρούν και λειτουργούν σαν να μην συμβαίνει τίποτε, που ο ΑΡΗΣ υποβιβάστηκε.

Αφορμή για αυτό ο πολύπειρος τεχνικός που αν μη τι άλλο ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα του ΑΡΗ, πήρρε από σημάδια αδιαφορίας που διέκρινε στη χθεσινή προπόνηση και του έδωσαν την αφορμή να πει κάποια πράγματα: “Δεν θέλω να βλέπω αστειάκια στην προπόνηση. Εστω και στο φινάλε οφείλετε να είστε σοβαροί και να προσπαθήσετε στο γήπεδο. Να βγάλετε πάθος και διάθεση. Δεν μου αρέσει να βλέπω ότι δεν σας έχει πειράξει καθόλου αυτό που συμβαίνει στον ΑΡΗ. Υπάρχει κόσμος που υποφέρει για τον υποβιβασμό. Δείξτε ότι τουλάχιστον το αντιλαμβάνεστε” είπε μεταξύ άλλων ο Φοιρός σε έντονο ύφος, θέλοντας από σήμερα να δει στην προπόνηση και γενικότερα στην παρουσία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα μια σοβαρότητα και κυρίως να αντιληφθούν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα ότι μπορεί ο ΑΡΗΣ να έπεσε και να βιώνει μια από τις δυσκολότερες στιγμές του, αλλά παραμένει… ΑΡΗΣ. 

Προτεινόμενα Άρθρα