Οι πρώτες κινήσεις

από AllAboutARIS

Τι προσπαθούν να πετύχουν οι άνθρωποι που άρχισαν να ετοιμάζουν το πλάνο της επόμενης μέρας και που εμπλέκεται ο Νίκος Γκάλης

Με τον δεδομένο πλέον υποβιβασμό του ΑΡΗ, οι ζυμώσεις που αφορούν την επόμενη μέρα, έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να ενταθούν τις επόμενες μέρες ώστε εφόσον ευοδωθούν, σύντομα να παρουσιαστεί στον κόσμο ένα πρώτο πλάνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κεντρικό ρόλο στις επαφές που έχουν ξεκινήσει, διαδραματίζουν παράγοντες που θεωρούνται άφθαρτοι και έχουν παράλληλα την δυνατότητα να χρηματοδοτήσουν την προσπάθεια, αφού αυτό που λείπει από τον ΑΡΗ είναι το ρευστό.

Στα πρότυπα της μπασκετικής «Γένεσης» αυτό που προσπαθούν να πετύχουν είναι τον συνασπισμό κάποιων ανθρώπων που θα αναλάβουν να χρηματοδοτήσουν το πλάνο. Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής έχουν χτυπήσει την πόρτα παραγόντων που έχουν οικονομική επιφάνεια όπως οι Γράντας, Δασυγένης, Παπαϊωάννου, Μπακούρας, Μεσοχωρίτης κ.α. Ανάλογα με τη συμμετοχή θα καθοριστεί και η δυνατότητα να αγωνιστεί ο ΑΡΗΣ στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ ή θα επιλεγεί η διαδικασία της εκκαθάρισης και της συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική.

Το πρώτο βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τους πιστωτές του ΑΡΗ (πρώην παίκτες και προπονητές) αφού δίχως τη δική τους συναίνεση, ο ΑΡΗΣ δεν θα μπορέσει καν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και φυσικά δεν θα πάρει και άδεια από την ΕΕΑ. Αρχικός στόχος είναι να συγκεντρωθεί ένα ποσό, αποκλειστικά για αυτούς, αρκεί να συναινέσουν όλοι υπό την απειλή να πέσει η ομάδα στην Γ΄ Εθνική και να μην πάρουν τίποτα.

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσοι εμπλέκονται στο σχέδιο είναι ότι δεν υπάρχουν άτομα ευρύτερης αποδοχής που θα βγουν μπροστά και θα συσπειρώσουν τον διαιρεμένο κόσμο της ομάδας. Είναι γνωστό ότι διακαής πόθος είναι να ηγηθεί της όλης προσπάθειας ο Νίκος Γκάλης. Επειδή όμως μιλάμε για ένα από τα ιερά τέρατα του ΑΡΗ δεν πρόκειται να αποδεχτεί καμία τέτοια προσέγγισ,  που σε ανεπίσημο επίπεδο έχει γίνει, αν πρώτα δεν έχει πειστεί για τη βιωσιμότητα του πλάνου.

Προτεινόμενα Άρθρα