Μίλησαν πολύ αλλά δεν είπαν τίποτα

από AllAboutARIS

Καλεσμένος στην «Αθλητική Τετάρτη» της ΔΤ ήταν ο Αλέξης Κούγιας, ωστόσο η ελλιπής ενημέρωση των συναδέλφων και η διάθεση του Κούγια να μην ανοιχτεί περισσότερο δεν πρόσφερε κάτι σε όποιον την παρακολούθησε.

Ο Αλέξης Κούγιας επανέλαβε αυτά τα οποία λίγο πολύ έχει πει τα τελευταία 24ωρα. Ό,τι δηλαδή θέλει να πείσει τον Νίκο Γκάλη να συμμετάσχει στο εγχείρημα, ό,τι το άρθρο 99 (κόντρα σε ό,τι ισχυρίζεται ο Σκόρδας) είναι τελειωμένο για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αφού αποτελεί δεδικασμένο η απόρριψη της προηγούμενης αίτησης από τη στιγμή που δεν κατατέθηκε έφεση και ότι στο σχήμα που δημιουργείται «μαλώνουν» για το ποιος δεν θα είναι πρόεδρος, επειδή κανείς δεν θέλει τη δημοσιότητα.

Οι συνάδελφοι δυστυχώς δεν ήταν καλά ενημερωμένοι, αφού ακούστηκε διάφορά «καλούδια», όπως για χρέη 35 εκ. ευρώ, ενώ συνεχώς διέκοπταν τον γνωστό ποινικολόγο, που πράγματι σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούσε να ολοκληρώσει το λόγο του.

Από τα πιο ενδιαφέροντα που είπε ήταν:

Για το άρθρο 99: «Ήμουν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης για την υπόθεση Παπαγεωργόπουλου-Λεμούσια και σε μία διακοπή πήγα στην αίθουσα όπου δικαζόταν η αίτηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για το άρθρο 99. Η πρόεδρος του δικαστηρίου έλεγε λοιπόν στον κ. Σκόρδα:  ‘Κάνετε ένα λάθος, εμείς δεν είμαστε εφετείο’. Ήταν σαν να του έλεγε ότι κακώς δεν έκανε έφεση. Το άρθρο 99 είναι τελειωμένο».

Για τον Σκόρδα: «Όταν υπήρχε η λαίλαπα Ζαχουδάνη ήρθαν και με βρήκαν δύο άνθρωποι, χωρίς να γνωριζόμαστε. Ήταν ο Σκόρδας και ο Δαμιανίδης. Τους πήρα από το χέρι, πήγαμε σε πολιτικούς και λύσαμε το πρόβλημα του ΑΡΗ με τον άνθρωποι που πούλησε μέχρι και το ‘Δασυγένειο’. Εγώ σέβομαι τον κ. Σκόρδα. Είναι από αυτούς που κλαίγανε χθες. Έχω σεβασμό στους ανθρώπους που υποφέρουν. Μπορεί να έχεις υπερχειλίζουσα προσωπικότητα αλλά να μην έχεις τα προσόντα να διοικήσεις έναν κολοσσό, όπως ο ΑΡΗΣ».

Τέλος, η τοποθέτησή του ότι «με τη δαμόκλειο σπάθη των χρεών θα παίζει μια ζωή για να επιβιώσει και αυτό δεν είναι κάτι που του αρμόζει», ίσως να φωτογραφίζει και την άποψή του για την κατηγορία στην οποία θα πρέπει να αγωνιστεί ο ΑΡΗΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα