Τον ρίξανε και μαθηματικά!

από AllAboutARIS

Διοίκηση της ΠΑΕ, Σούλης Παπαδόπουλος και παίκτες κατάφεραν να ρίξουν τον ΑΡΗ και…μαθηματικά 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος μετά την ήττα με 0-2 από τον Εργοτέλη!

O ΑΡΗΣ είχε υποβιβαστεί εδώ και πολλές αγωνιστικές, αλλά η χαριστική και τυπική βολή ήρθε σήμερα από τον Εργοτέλη με τους Κρητικούς να επικρατούν με 0-2 με άνεση.

Ο Διαμαντάκος στο 9 προειδοποίησε για το τι θα ακολουθήσει, αλλά ο Διούδης με εντυπωσιακή απόκρουση στο τετ-α-τετ κράτησε το μηδέν. Δεν τα κατάφερε όμως και στο 27 όταν μετά από αδράνεια της άμυνας και των Γιαννίτση, Μπουγαίδη, ο Σαρρής από κοντά άνοιξε το σκορ για το 0-1. Δυο λεπτά αργότερα ο Διαμαντάκος πήρε την πάσα από τον Ρομάνο μετά από αδυναμία του Μπουγαίδη να απομακρύνει και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-2.

Ο Μανιάς στο 33 από καλό σημείο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 38 ο Διαμαντάκος βγήκε και πάλι μόνος απέναντι από τον Διούδη, αλλά ο γκολκίπερ του ΑΡΗ απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ως το τέλος του ημιχρόνου ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός με αποτέλεσμα το πρώτο μισό του αγώνα να ολοκληρωθεί με 0-2.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟ ΚΑΙ… ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Τριανταφυλλάκο να επιστρέφει μετά από 4,5 μήνες στους αγωνιστικούς χώρους στην θέση του Οικονομόπουλου και τον Καραγκούνη που είχε  εξαφανιστεί από την μέρα έλευσης του Παπαδόπουλου να παίρνει την θέση του Γιαννίτση (!), ο Βανγκέλι πήγε σε θέση στόπερ (!) και ο Καραγκούνης αριστερό μπακ!

Μέχρι το 60 δεν υπήρχε τίποτα το άξιο αναφοράς πέρα από την κυκλοφορία της μπάλας που πέρασε στον ΑΡΗ και ένα σουτ του Μπακασέτα που έφυγε άουτ. Ο Παπαδόπουλος έβγαλε τον Καμινιώτη που και σήμερα κανείς δεν κατάλαβε γιατί έπρεπε να είναι βασικός και πέρασε τον Σουνά στην τελευταία αλλαγή για τον ΑΡΗ.

Στο 87 ο Μανιάς έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Εργοτέλη απέναντι από τον Στοίκοβιτς με τον γκολκίπερ του Εργοτέλη να πιάνει την μπάλα με τα χέρια έξω από την περιοχή και να αποβάλλεται.

Ως το τέλος τίποτα δεν άλλαξε με τον ΑΡΗ να υποβιβάζεται πλέον και μαθηματικά, τουλάχιστον στο αγωνιστικό κομμάτι.

ΑΡΗΣ (Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης (46 Καραγκούνης), Οικονομόπουλος (46 Τριανταφυλλάκος),Τάτος,Μπακασέτας,Καμινιώτης(60Σουνάς),Βανγκέλι,Μανιάς,Βλάχος, Μπουγαΐδης,Τσιάρας.

Εργοτέλης (Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Πίτσος, Μεχία, Τζανακάκης, Ιμπραΐμ(84 Μονακέλο), Καρντόζο, Σαρρής, Μπουχαλάκης (75 Κοζορώνης), Ρομάνο, Χαντί, Διαμαντάκος (87 Αθανασίου).

Προτεινόμενα Άρθρα