Το δώρο μου στον κατοστΑΡΗ!

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Σκουντής υμνεί τον ΑΡΗ και τονίζει πως το γεγονός πως έκανε ελκυστικό στο μπάσκετ στην Ελλάδα άλλαξε την καριέρα του.

Δεν πρόλαβα να μάθω εάν όντως αληθεύει το σενάριο που φέρνει τον Μπόμπι Μπράουν στον Ολυμπιακό, αλλά εφόσον επιβεβαιωθεί, τότε είναι που θα αποτρελαθούν οι Αρειανοί!

Ως γνωστόν, ο Αρης έχει σήμερα τα γενέθλια του που μάλιστα είναι ιστορικά: έγινε εκατό χρονών ή μάλλον έγινε κατοστΑΡΗΣ! Βεβαίως τούτα τα γενέθλια δεν τα γιορτάζει όπως θα προσδοκούσε -κι όπως, διάβολε, αρμόζουν στο μέγεθος και στην αιωνιότητα του-  αλλά το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον!

Στο σημερινό «Goal News», που δημοσιεύει ένα αφιερωματικό ένθετο στην επέτειο, αυτά τα γενέθλια χαρακτηρίζονται ματωμένα. Αν και δουλεύω σε αυτή την εφημερίδα δεν ξέρω -αλλά το θεωρώ πολύ πιθανό-πως ο εμπνευστής του τίτλου είχε στο μυαλό του τον «Ματωμένο γάμο» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα και σε κάθε περίπτωση του (ευρισκόμενου με το ένα πόδι στη Football League και μαστιζόμενου από ένα σωρό προβλήματα) Αρη αυτά τα γενέθλια του βγαίνουν ξινά!

Προτεινόμενα Άρθρα