Η μεγάλη επιστροφή! (pics+vids)

από AllAboutARIS

Ημέρα αγώνα: 5 Οκτωβρίου 2007

Έναν χρόνο μετά την επιστροφή του στα μεγάλα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο ΑΡΗΣ ριχνόταν στη “μάχη” του τότε Κυπέλλου Ουέφα, βρίσκοντας στον δρόμο για τους ομίλους τη Ρεάλ Σαραγόσα.

Στο πρώτο παιχνίδι του “Κλεάνθης Βικελίδης” και υπό κατταρακτώδη βροχή, οι “κίτρινοι” επικράτησαν των Ισπανών με 1-0, χάρη σε τέρμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου, μόλις στο 6ο λεπτό. Και στη συνέχεια ήρθαν τα δύσκολα.

Ο ΑΡΗΣ πήγαινε στο “Λα Ρομαρέδα” στις 5 Οκτωβρίου για να διαφυλάξει αυτό το 1-0, στο 20` όμως ο Ρικάρντο Ολιβέιρα νίκησε τον Χαλκιά και σιοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα. Στο 62` ήταν και η στιγμή της λύτρωσης για τον ΑΡΗ, με τον Χαβίτο να νικάει με δεύτερη προσπάθεια τον Θέσαρ, ενώ το τέρμα του Σέρχιο Γκαρσία στο 72` δεν έφτανε για την ομάδα του Βίκτορ Φερνάντεθ.

Οι συνθέσεις του πρώτου αγώνα

ΑΡΗΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Νέτο, Παπαδόπουλος, Γκιάρο, Μάρκο Αουρέλιο, Νεμπεγλέρας, Κάλβο(59` Χαβίτο), Γκαρσία, Κόκε, Σανσόν (50` Σιστόν), Ίβιτς.

Σαραγόσα (Βίκτορ Φερνάντεθ):Βαγιέχο, Ντιόγκο (71` Γκάμπι), Αγιάλα, Λουσέν, Γκαρσία, Ντ Αλεσάντρο (71` Μιλίτο) , Χουάν Φραν, Ολιβέιρα, Παβόν, Ματουζάλεμ, Θαπατέρ.

Οι συνθέσεις του δεύτερου αγώνα

Σαραγόσα (Βίκτορ Φερνάντεθ): Θέσαρ, Κουαρτέρο (65` Γκάμπι), Χουανφράν, Φερνάντεθ, Λουσέν, Αγιάλα, Θαπατέρ, Αϊμάρ, Ντ` Αλεσάντρο, Μιλίτο, Ολιβέιρα (60` Σέρχιο Γκαρθία).

ΑΡΗΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Νέτο, Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Κάλβο (58` Χαβίτο), Σιστόν (88` Βανγκέλι), Ίβιτς, Κόκε (81` Κουλουχέρης).

Προτεινόμενα Άρθρα