Από ΑΡΗ ξεκίνησε ο Κούγιας

από AllAboutARIS

Η διαδρομή του Αλέξη Κούγια στο ποδόσφαιρο είναι πολυετής και φυσικά πολυσυζητημένη. Ο γνωστός ποινικολόγος ασχολείται με… ΑΡΗ μετά από πολλά χρόνια, αφού ως ποδοσφαιριστής αρχικά έπαιξε μπάλα στην ομώνυμη ομάδα της Πετρούπολης.

Το όνομα ΑΡΗΣ δεν αφήνει αδιάφορο σε καμία περίπτωση τον Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε στο δρόμο του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, χωρίς βέβαια να μπορεί κανείς να προεξοφλήσει το αν τελικά θα ευδοκιμήσουν οι όποιες ενέργειές του.

Από ΑΡΗ αλλά πολύ μικρότερου βεληνεκούς, άρχισε η παρουσία του Κούγια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για την ακρίβεια από τον ΑΡΗ Πετρούπολης, περιοχή στην οποία γεννήθηκε, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο. Εκεί έμεινε ως τα 18 του χρόνια, όταν πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Λουτρακίου, που τότε αγωνιζόταν στη Β` Εθνική. Το 1973 τον απέκτησε ο Ηρακλής, ενώ κλήθηκε και στην εθνική ομάδα ερασιτεχνών.
`
Την ίδια χρονιά όμως ένα ατύχημα τον άφησε εκτός γηπέδων για 18 μήνες και η ποδοσφαιρική του καριέρα πήε την κατιούσα. Στον ΑΡΗ Πετρούπολης επέστρεψε ως πρόεδρος και τώρα “φλερτάρει” παραγοντικά με τον μεγάλο ΑΡΗ, της Θεσσαλονίκης. Ο χρόνος βέβαια θα δείξει ποιες ακριβώς είναι οι προθέσεις του και αν βγει κάποιο αποτέλεσμα από τον θόρυβο που προκαλεί τα τελευταία 24ωρα το ενδεχόμενο και μόνο να εμπλακεί στον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα