Καλές οι ευθύνες, αλλά…

από AllAboutARIS

Οι "λίγοι" που διοίκησαν τον ΑΡΗ αποχώρησαν και θα αποχωρήσουν, η ουσία όμως είναι ο σύλλογος να παραμείνει ζωντανός και να επιστρέψει εκεί που ανήκει

Μετά τη χτεσινή ήττα στην Κομοτηνή και τον οριστικό πλέον υποβιβασμό του ΑΡΗ, οι ευθύνες που μπορούν να καταλογιστούν είναι πολλές και προς πολλούς.

Όλοι όσοι έχουν περάσει από την ομάδα τα τελευταία χρόνια, έχουν βάλει ένα “λιθαράκι” για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Με αποκορύφωμα φυσικά τις διοικήσεις της τρέχουσας σεζόν. Ένας Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος δεν θα μπορούσε να κάνει χειρότερες επιλογές το περασμένο καλοκαίρι, στήνοντας αυτόν τον ΑΡΗ που βλέπουμε όλη τη χρονιά. Και φυσικά ο Λάμπρος Σκόρδας. Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του περισσότερο αρνητικά παρά θετικά με τον σύλλογο, αποδείχθηκε ανεύθυνος, ανίκανος και “λίγος” με την εκ νέου ανάληψη της ομάδας, συνδέοντας το όνομα του με έναν ακόμα υποβιβασμό της.

Όλα τα παραπάνω όμως, είναι η αλήθεια, πως έχουν λίγη σημασία πλέον. Όλοι οι παράγοντες των τελευταίων χρόνων (Σκόρδας, Ηλιάδης, Αθανασιάδης κ.ά.), έφυγαν και θα ξαναφύγουν. Αυτός όμως που μένει είναι ο ΑΡΗΣ και πρέπει να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται στη φυσική του θέση.

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις λέγεται ή γράφεται πως οι άνθρωποι του συλλόγου πρέπει να τραβήξουν μία γραμμή και να βάλουν μπροστά την επόμενη μέρα. Αυτό όμως πρέπει να γίνει από άτομα άφθαρτα, που δεν έχουν εμπλακεί στην ομάδα και μπορούν να εμπνεύσουν. Ο σύλλογος πρέπει να “καθαρίσει” και όχι να πέφτει στην ανάγκη των ίδιων ανθρώπων. Και πάνω απ` όλα, πρέπει να έχει “αύριο”. Ένα “αύριο” το οποίο πρέπει να δρομολογηθεί άμεσα, αφήνοντας πίσω οριστικά όσους “μίκριναν” τον ΑΡΗ… 

Προτεινόμενα Άρθρα