«Η καλή άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

από AllAboutARIS

Στο ALLAboutARIS μίλησε ο Γιάννης Αθηναίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηλυσιακό σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο προετοιμάστηκε η ομάδα του για τον αγώνα αυτό, αλλά και για το πως αντέδρασε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Του Γιώργου Σπέντζου

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αθηναίου:
«Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ξέραμε ότι ο Ηλυσιακός θα έπαιζε τα τελευταία του χαρτιά να παραμείνει στην κατηγορία, αυτό φάνηκε και στην πράξη γιατί οι αντίπαλοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, βέβαια είχαν άγχος αφού είναι πολύ δύσκολο να παίζεις κάτω από τέτοιες συνθήκες, ξέροντας ότι πρέπει να βρεις οπωσδήποτε κάποιες νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές. Εμείς από τη μεριά μας βγάλαμε στο γήπεδο όλα όσα δουλέψαμε μέσα στη βδομάδα, φανήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί και είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη όπως κι έγινε».

Για το πως αντέδρασε ο ΑΡΗΣ όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ: «Παρότι περιμέναμε ότι ο Ηλυσιακός θα ξεκινούσε με τη ζώνη στο δεύτερο ημίχρονο, δε μπορέσαμε να βρούμε σωστές επιλογές και επιχειρήσαμε μόνο σουτ απ’ την περιφέρεια που ήταν όμως άστοχα, δώσαμε έτσι ευκαιρία στον Ηλυσιακό να επιστρέψει στο παιχνίδι. Όμως  κρατήσαμε τη συγκέντρωση μας και βρίσκοντας καλύτερες επιθετικές λύσεις στη συνέχεια καταφέραμε να ξαναπάρουμε το προβάδισμα και να κρατήσουμε τη διαφορά και τη νίκη».

Προτεινόμενα Άρθρα