Ήττα ΠΑΟΚ για Δώνη! Ο ΑΡΗΣ τι κάνει;

από AllAboutARIS

Τώρα που βγήκε η απόφαση από το Εφετείο θα εφαρμόσει το νόμο ο Σαρρής;- Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ γιατί δεν θέτει το θέμα στην Λίγκα;

Το Εφετείο Θεσσαλονίκης έβγαλε την απόφαση υπέρ του Έλληνα τεχνικού και με ψήφους 3-0 δικαιώνει τον άλλοτε τεχνικό του Δικεφάλου για την υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Ο Δώνης είχε προσφύγει σε βάρος του ΠΑΟΚ ζητώντας μέχρι και τον υποβιβασμό της ομάδας, και μάλιστα το είχε κοινοποιήσει μέχρι και στην UEFA.

Αλήθεια ο κ. Σαρρής που είχε πει ότι θα εφαρμόσει κυρώσεις μόνο εφόσον υπάρχει απόφαση, τώρα που υπάρχει θα εφαρμόσει τις κυρώσεις που προβλέπονται από τον ΚΑΠ (μη ορισμός αγώνων και μετά από 3 μη ορισμούς, αποβολή από το πρωτάθλημα;). 

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ γιατί δεν θέτει το θέμα στο συμβούλιο της Λίγκας από την στιγμή που μόνο το ΔΣ της ΕΠΟ ή το ΔΣ της Λίγκας μπορούν να κινήσουν τις διαδικασίες; Αν δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ας το πουν στον κόσμο για να μην τρέφει ελπίδες. Αν και βάση του ΚΑΠ προφανώς και μπορούν να δρομολογηθούν πολλές κινήσεις.

Το θέμα είναι βέβαια γιατί η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει κινηθεί και σε πολλές άλλες περιπτώσεις-  έστω διερευνητικά- και στην συνέχεια να ενημερώσει τον κόσμο ότι μπορει ή δεν μπορεί να ελπίζει σε περιπτώσεις όπως πχ του Ατρομήτου ή πχ των χειραγωγημένων αγώνων ή αν υπάρχουν πλαστές ενημερότητες. Δυστυχώς όμως στον ΑΡΗ αντί να ασχολούμαστε με το πως θα σωθεί έστω και μέσω τρίτου, το μόνο που απασχολεί είναι οι εσωτερικές διαμάχες.

Η προσέγγιση του paok24 για το θέμα είναι χαρακτηριστική σε σχέση με τις πληρωμές προς τον Δώνη και την αδειοδότηση:

“Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει άμεσα τον Έλληνα προπονητή για να μην έχει κυρώσεις.

Η πληρωμή του θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 31 Μαρτίου και θα πρέπει να του καταβληθεί το ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ, το οποίο του έχει επιδικαστεί στα αθλητικά δικαστήρια.

Αν ο «Δικέφαλος» δεν καταβάλει αυτό το ποσό θα έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση του από την UEFA τόσο για τις εγχώριες διοργανώσεις όσο και για τις ευρωπαϊκές”.

Προτεινόμενα Άρθρα