Η κατάρα της Κομοτηνής

από AllAboutARIS

Σε μία αφιλόξενη έδρα θα αγωνιστεί το Σάββατο ο ΑΡΗΣ, καθώς δεν έχει φύγει ποτέ νικητής από εκεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Η Κομοτηνή και τα παιχνίδια με τον Πανθρακικό συνήθως προσφέρονται για μία ευχάριστη εκδρομή για τους οπαδούς του ΑΡΗ. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και το Σάββατο, με την ευχή αυτή τη φορά να επιστρέψουν νικητές από εκεί.

Η συγκεκριμένη έδρα για τον ΑΡΗ είναι ιδιαίτερα αφιλόξενη, αφού σε ματς πρωταθλήματος δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ την κατάκτηση των τριών βαθμών. Συγκεκριμένα σε τρία παιχνίδια που έχει παίξει εκεί, δύο φορές αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (0-0 το 2008, 1-1 το 2009) και πέρσι γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 (φωτό).

Βέβαια κανείς δεν ξεχνά το πώς ήρθε αυτή η ήττα με τον Σπάθα να αρχίζει ένα ματς που δεν θα έπρεπε (λόγω κακής ατμόσφαιρας από χρήση χημικών), τον ΑΡΗ να δέχεται γκολ μόλις στο 1` και αμέσως μετά να το διακόπτει και με αριθμητικό μειονέκτημα από το 34` λόγω της αποβολής του Γκέσιου, που αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι στο τοίχος. Σε κάθε περίπτωση βέβαια η ιστορία έγραψε αυτό το βαρύ σκορ.

Μία ακόμα πολύ πικρή εμπειρία είχε στη πρώτη του επίσκεψη εκεί, που ήταν για το κύπελλο το 2005, όταν ο ΑΡΗΣ της Β’ Εθνικής τότε αποκλειόταν νωρίς-νωρίς στο κύπελλο Ελλάδας από τον Πανθρακικό της Γ’ Εθνικής. Στο θεσμό του κυπέλλου οι «κίτρινοι» πανηγύρισαν τη μοναδική τους νίκη με 2-1 το 2011.

Προτεινόμενα Άρθρα