Ο Βασιλακόπουλος για προπονητή & Eurobasket 2015

από AllAboutARIS

Συνέντευξη Βασιλακόπουλου, στην οποία απάντσε σε σειρά ερωτήσεων

Για το θέμα του προπονητή της Εθνικής μίλησε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, που μεταξύ άλλων σχολίασε το ενδεχόμενο η Ελλάδα να αναλάβει να διοργανώσει το Eurobasket 2015.

Αναλυτικά η συνέντευξη του προέδρου της Ομοσπονδίας στην εκπομπή «Πρωινές Αιχμές»:

Κύριε πρόεδρε, πώς σχολιάζετε τη φετινή πορεία του Κοροίβου Αμαλιάδας;

Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Κόροιβος μια ομάδα από την επαρχία που δεν μας είχε συνηθίσει με τέτοιου επιπέδου εκπροσωπήσεις και πλέον είναι στα πρόθυρα της ανόδου στην Α1. Χαίρομαι ιδιαίτερα διότι στα πλαίσια της αποκεντρωμένης προσπάθειας του μπάσκετμπολ, η Ηλεία δίνει τη δική της προσφορά και παρουσία. Παρακολουθώ την Α2 και ξέρω ότι την ομάδα της Αμαλιάδας στελεχώνουν άτομα ικανά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ομάδα. Γνωρίζω ότι και ο δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης είναι αρωγός.

Σας ευχαριστεί το να βλέπουμε ομάδες από την περιφέρεια να πρωταγωνιστούν;

Βεβαίως, διότι για τις ομάδες της περιφέρειας το μπάσκετ είναι γιορτή . Είμαι βέβαια δυσαρεστημένος γιατί ο Πύργος έχει εξαφανιστεί ενώ πριν από μερικά χρόνια πρωταγωνιστούσε στις κατηγορίες. Ελπίζω ότι και με το γήπεδο-στολίδι που υπάρχει εκεί, και το οποίο έγινε κατά τη διάρκεια της δικής μου παρουσίας στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μένει ανεκμετάλλευτο.

Προτεινόμενα Άρθρα