"Φάκελος" εξτρέμ…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η πρόθεση για ακόμα μία προσθήκη και η επιλογή του… Χατζισαφί.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο τελευταίος μήνας των μεταγραφών, με τον ΑΡΗ να έχει μπροστά του άλλες δύο κινήσεις για τις οποίες είναι ξεκάθαρο ότι δεν βιάζεται. Και ο λόγος είναι ότι ότι για την ώρα διαθέτει ικανοποιητικό αριθμό επιλογών σε στόπερ και εξτρέμ. 

Οσον αφορά την απόκτηση ενός ακόμα πλάγιου επιθετικού, η πρόθεση είναι δεδομένο και με συγκεκριμένες παραμέτρους. 

Οταν η κουβέντα πάει στην συγκεκριμένη θέση, πάντα υπάρχει στο τραπέζι η περίπτωση του Ματέο Γκαρσία. Δύσκολη μεν αλλά όσο είναι στην “μαύρη λίστα” του Ερυθρού Αστέρα και δεν πωλείται, αυτόματα παραμένει και ως επιλογή για τον ΑΡΗ.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ως επιλογή εκείνη του Μπρούνο, με αρκετούς υποστηρικτές εντός της ομάδας αλλά και με το δεδομένο ότι ακόμα δεν έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό ενώ φέρεται να υπάρχει για τον παίκτη ενδιαφέρον και από τον Ατρόμητο. 

Ένα ακόμα σενάριο, μακρινό αλλά υπαρκτό, θέλει τον ΑΡΗ στο τέλος να μην αποκτά κάποιον μεσοεπιθετικό και να βασιστεί στον Εχσάν Χατζισσαφί για τον συγκεκριμένο ρόλο, μαζί με αυτόν του μπακ απ αριστερού μπακ και του εσωτερικού μέσου. Να χρησιμοποιείται ο Ιρανός δηλαδή όποτε χρειαστεί. 

Προτεινόμενα Άρθρα