Tρίτη ανακοίνωση σε 90 λεπτά

από AllAboutARIS

Ούτε μία ούτε δύο αλλά τρεις ανακοινώσεις πρόλαβε να βγάλει σε 90 λεπτά ο Χρήστος Πανόπουλος, με αφορμή τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο Παναιτωλικός-Ξάνθη.

Οι δύο πρώτες βγήκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και αφορμή ήταν η αποβολή του Κάλβο, η κίτρινη και όχι κόκκινη του Μπικέι και η λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Βασιλακάκη. «Θεέ μου, βοήθεια. Τι γίνεται στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο;», ανέφερε η πρώτη λίγα μόλις λεπτά μετά την αποβολή του Κάλβο.

Όταν δεν αποβλήθηκε αργότερα ο Μπικέι του Παναιτωλικού, εκδόθηκε η δεύτερη: «Εγκληματικό χτύπημα με το χέρι του Μπικέι στον παίκτη Βασιλακάκη, ως διά μαγείας τιμωρείται μόνο με κίτρινη κάρτα.
Το τίποτα του Κάλβο τιμωρήθηκε με κόκκινη. Από καθαρή θέση βγαίνει ο Βασιλακάκης στην επίθεση και υποδεικνύεται off side για να μπει αμέσως μετά στην κόντρα το γκολ.

Ας μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι του ελληνικού ποδοσφαίρου σε μία εύλογη ερώτηση μας: ‘Οι αποφάσεις των συγκεκριμένων ανθρώπων που σφυρίζουν τον σημερινό αγώνα είναι δικές τους; Είναι των ιδίων; Ή άλλων κέντρων εξουσίας, αν αυτά υπάρχουν;’.

Εμείς θα πιστέψουμε και θα σεβαστούμε ό,τι μας πουν».

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ακολούθησε και ο… επίλογος, η τρίτη ανακοίνωση που ανέφερε: «Καληνύχτα αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά».

Προτεινόμενα Άρθρα