Οι… δηλώσεις της κερκίδας

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το ντέρμπι, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αλλά και του κόσμου του ΑΡΗ που αποτελούν τον οδηγο της επόμενης μέρας

Από χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο έχουμε μπει σε μία διαδικασία που εδώ και χρόνια βιώνουμε και αποτελεί σε κάθε περίπτωση και έναν από τους λόγους, που έχει απαξιωθεί πλήρως το προιόν που λέγεται ποδόσφαιρο.

Η διαδικασία του ποιος την έχει μεγαλύτερη και ποιος αδικείται περισσότερο ή ευνοείται λιγότερο.
Την προηγούμενη εβδομάδα που κόντρα στον Ολυμπιακό οι παίκτες του ΠΑΟΚ μοίραζαν μπουνιές και κλωτσιές, εφαρμόστηκε ο… νόμος της Τούμπας. Στο Βικελίδης που κλωτσούσαν περισσότερο οι παίκτες του ΑΡΗ, ζητούσαν την προστασία του διαιτητή και φυσικά πολλές κόκκινες. Σε Ινσαοράλδε, Λούκας και Τζαβέλλα που χαρίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η δύναμη της έδρας. Χθες μπορεί και να μπερδεύτηκαν με τόσα πανό του συμπολίτη στις κερκίδες και να νόμιζαν ότι έπρεπε εκ νέου να τους… παίξει ο Κομίνης όπως ο Κάκος.

Η πλάκα όμως είναι ότι μιλάνε και επίσημα οι συγκεκριμένοι. Η ομάδα του Γκαγκάτση, των συνομιλιών στα cd, των άψογων διαιτησίών του Παμπορίδη, του Καλόπουλου, του μέγα Σταυρίδη. Χθες μίλησε ο άνθρωπος, που παραλίγο να σπάσει το πόδι του Καράμπελα. Γιατί ο Γεωργιάδης με το “δολοφονικό” εκείνο τάκλιν, που ο Σταυρίδης με τον Καλόπουλο ως τέταρτο έδωσαν πλάγιο υπέρ του ΠΑΟΚ άφησε τον Καράμπελα δυο μήνες εκτός δράσης. Με αυτόν προπονητη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονταν χθες για σκληρά μαρκαρίσματα.

Αυτά φυσικά ξεχάστηκαν. Βγήκε και ανακοίνωση για το… σύστημα. Αλήθεια. Αυτή την ΕΠΟ και τον τρόπο… λειτουργίας της ποιος την δημιουργησε; Τον τρόπο ψηφοφορίας, τον έλεγχο των ενώσεων, που στην συνέχεια εκλέγουν τον Πρόεδρο ποιος τον πρωτοέφτιαξε και υπέρ ποιων λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια; Εκτός αν ο ΑΡΗΣ είχε μέτοχο, τον πρόεδρο της ΕΠΟ επί σειρά ετών, ο πρόεδρος του ήταν ο κουμπάρος του (μαζί με κουμπαριές σε άλλες ομάδες) και ο γιος του δούλευε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ ακόμα και σήμερα!

Προτεινόμενα Άρθρα