Σαν τα ΜΑΤ-ια τους…

από AllAboutARIS

ΜΑΤ χωρίς επεισόδια

Πρωτοφανής ήταν η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στο παιχνίδι του “Κλ. Βικελίδης”. Κι αν για τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου είναι φυσιολογικό, δεν ισχύει κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια, αλλά και το τέλος της αναμέτρησης.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, τα ΜΑΤ βγήκαν από τη φυσούνα και παρατάχθηκαν μπροστά από τη θύρα 2, χωρίς προφανή λόγο και χωρίς να το επιτάσσουν οι συνθήκες του αγώνα. Η λεπτομέρεια στην όλη υπόθεση είναι ότι κινήθηκαν κοντά στη γραμμή του πλάγιου άουτ, για μερικά, λεπτά, έχοντας πάρει -λογικά- σχετική εντολή.

Λίγο μετά, πάντως, πήραν θέση πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες, όπου και παρέμειναν μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας, τα ΜΑΤ πήραν τις θέσεις, που παίρνουν -συνήθως- οι υπάλληλοι σεκιούριτι, όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες. Η στάση τους προκάλεσε τη φραστική ΚΑΙ ΜΟΝΟ αντίδραση μερίδας οπαδών του ΑΡΗ, οι οποίοι ένιωσαν ότι βρίσκονταν σε κάποιο γήπεδο της… Κριμαίας.

Οσοι ήταν στο γήπεδο αντιλήφθηκαν ότι η κατάσταση ήταν κάτι παραπάνω από ήσυχη, μετά τη λήξη του αγώνα, και ουδείς μπόρεσε να εξηγήσει τις εντολές των Αξιωματικών. Τα ΜΑΤ βρίσκονταν στο χορτάρι, μέσα στις κερκίδες και πίσω από τους πάγκους, τη στιγμή που τίποτα δεν προδίκαζε επεισόδια.

Προτεινόμενα Άρθρα