«Αυτοί που θα έβαζαν τέσσερα, πανηγύριζαν την ισοπαλία»

από AllAboutARIS

Ο τεχνικός του ΑΡΗ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την κατάσταση της ομάδας

Αιχμές κατά του ΠΑΟΚ άφησε ο Σούλης Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του ΑΡΗ τόνισε πως η ομάδα του ήθελε περισσότερο τη νίκη και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο, ενώ απάντησε και στα λεγόμενα των ανθρώπων του Δικεφάλου όσον αφορά το παιχνίδι των “κίτρινων” και τη γενικότερη ατμόσφαιρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Σε ένα πρώτο σχόλιο για το παιχνίδι, υπογράμμισε: «Θέλω να πω κάποια πράγματα, αλλά άμα τα πω όπως ξέρω εγώ, δεν θα κάνω καλό στον εαυτό μου. Για να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, πρώτα απ’ όλα πρέπει να έχεις πάρα πολύ κόσμο. Ο ΑΡΗΣ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι πλησιάζει πολύ ψηλά. Ο κόσμος του ΑΡΗ έδειξε ότι πιστεύει πάρα πολύ στην ομάδα. Την βοήθησε και είδαμε ότι ο ΠΑΟΚ, μία ομάδα που όλη την εβδομάδα άκουγα να λένε για τέσσερα και πέντε γκολ, έκανε αλλαγή για καθυστέρηση. Πώς να μας βάλουν τόσα γκολ;

Αγωνιστικά μπήκαμε πολύ καλά. Πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο. Δυστυχώς όμως δεχτήκαμε ένα γκολ στο 45’ , όπου είχαμε τέσσερις παίκτες πάνω στην μπάλα. Αν θέλεις να νικήσεις, δεν πρέπει να δέχεσαι τέτοια γκολ.

Υπήρχε δύναμη, πάθος. Κάποιοι είπαν ότι παίξαμε βρώμικα και αντιαθλητικά. Αυτοί έπαιξαν πιο βρώμικα. Άλλο δυνατά και άλλο χτυπήματα εκτός φάσεως, τα οποία είδαμε την περασμένη Κυριακή. Απλώς οι παίκτες του ΑΡΗ πρέπει να γίνουν πιο αλήτες.

Ρισκάραμε όσο μπορούσαμε, αλλά δεν πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ. Πιο πολύ για τον κόσμο. Βλέπουμε ομάδες που δεν μπορούν να κερδίσουν, να πετυχαίνουν επτά και οκτώ γκολ. Τα βλέπουμε αυτά αλλά… Αυτοί που θα μας έβαζαν τέσσερα και πέντε γκολ, πανηγύριζαν που πήραν ισοπαλία.

Για την αλλαγή του Αγγελούδη: «Θέλαμε να ρισκάρουμε. Δείξαμε ότι θέλαμε το παιχνίδι. Είχε ρίσκο σαν σκέψη, αλλά ήταν λογική».

Για την καθυστέρηση της έναρξης της επανάληψης: «Ήταν θέμα διαιτητή. Θέλαμε να μπούμε αμέσως γιατί είχαμε ρυθμό. Έλεγαν για τον κόσμο και τις φωνές. Και οι δύο μπήκαμε κρύοι, αλλά αποδείχθηκε ότι θέλαμε εμείς το παιχνίδι».

Για τα πράγματα που θέλει να πει, αλλά όπως τονίζει, δεν είναι η ώρα: «Όλοι τα ξέρατε. Αν κερδίζαμε, θα σας έλεγα ότι είναι όλα καλά. Πρώτη φορά θα το κάναμε ή τελευταία; Σέβομαι τον ΠΑΟΚ αλλά ο ΑΡΗΣ είναι τεράστια ομάδα. Μακάρι και ο ΠΑΟΚ να πήγαινε και σε άλλα παιχνίδια, όπως με τον Πλατανιά, και να έδειχνε το ίδιο πάθος. Χωρίς να υπονοώ κάτι. Δεν φάνηκε ότι ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερους βαθμούς από τον ΑΡΗ.

Έπεσε ένα μπουκαλάκι και το πήρε ο παίκτης του ΠΑΟΚ για να διακοπεί το παιχνίδι. Εμείς φταίμε όμως που είμαστε στους 20 βαθμούς. Όλοι μας, από το καλοκαίρι».

Για την παραμονή: «Είναι πολύ δύσκολη. Το ξέραμε αυτό. Ο ΑΡΗΣ όμως, όπως έπαιξε σήμερα, πρέπει να παίζει όλα τα παιχνίδια».

Προτεινόμενα Άρθρα