"Είναι ωραίο να αισθάνεσαι το μίσος των αντιπάλων"

από AllAboutARIS

Οι δύο Ολλανδοί για το ντέρμπι της πόλης

Δηλώσεις για το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΡΗ και ΠΑΟΚ έκαναν οι Μάαρτεν Μάρτενς και Ντάνι Χούσεν, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως θα αποτελέσει κάτι καινούργιο για αυτούς.

Αναλυτικά: 

–  Τι ξέρετε για το ματς που έρχεται;

Μάρτενς: “Βασικά δεν ξέρουμε πολλά, παίζουμε εκτός με τον Άρη. Για εμάς είναι κάτι εντελώς καινούργιο και θα δούμε τι θα συμβεί”.
Χούσεν: “Και για μένα ισχύει το ίδιο. Ξέρω ότι είναι τελευταίοι στη βαθμολογία και ότι πρέπει να κερδίσουμε”.

– Έχετε μάθει κάποιες ιστορίες γι` αυτό το ματς ήδη ή όχι;

Χούσεν: “Φυσικά έχουμε παίξει κάποια ντέρμπι κι εμείς. Είναι ωραία αισθάνεσαι το μίσος των αντιπάλων. Άκουσα κάποια πράγματα ότι μπορεί να γίνει λίγο βίαιο το ματς εκεί, οπότε θα πρέπει να το δούμε”.
Μάρτενς: “Κι εγώ το άκουσα αυτό. Τα ντέρμπι στην Ολλανδία είναι αρκετά πιο ήσυχα. Εδώ περιμένω περισσότερο φανατισμό. Θα το δούμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε, να είμαστε πνευματικά δυνατοί για να προετοιμαστούμε γι΄αυτό”.

– Τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει αυτό το παιχνίδι;

Χούσεν: “Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι, όπως κάναμε εναντίον του Ολυμπιακού. Νομίζω αν ο καθένας μας είναι έτσι συγκεντρωμένος, επειδή έχουμε περισσότερη ποιότητα θα κερδίσουμε το ματς.”
Μάρτενς: “Φυσικά πρέπει να εμπιστευτούμε την ποιότητά μας. Έχουμε πολλή μέσα στην ομάδα κι αν έχουμε τη σωστή διάθεση, τη σωστή ενέργεια και παίξουμε όπως στο τελευταίο ματς, πιστεύουμε ότι θα πάρουμε και πάλι τους τρεις πόντους”.

Προτεινόμενα Άρθρα