Πρόκληση από την ΚΕΔ

από AllAboutARIS

Λόγω της προκλητικής ψυχολογικής βίας από χθες, ο Αλέξανδρος Γρεβένης από τη Χαλκιδική που ορίστηκε να είναι ένας από τους δύο βοηθούς του Κομίνη στο ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ δήλωσε κώλυμα.

Αυτά που συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχουν προηγούμενο. Ομάδες που μονίμως ευνοούνται τις τελευταίες δεκαετίες συνεχίζουν να προκαλούν ψυχολογική βία όταν βλέπουν πως κάτι τους διαφεύγει, κάτι δεν ελέγχουν, όταν βλέπουν ότι δεν μπορούν να βοηθηθούν.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο ορισμός του διαιτητή και των βοηθών για το ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ οι φιλοξενούμενοι έχουν ανοίξει ένα ζήτημα με τον βοηθό Γρεβένη. Από χθες το μεσημέρι όλο το… σύστημα έκανε αγώνα δρόμου για να πείσουν ότι ο βοηθός από τη Χαλκδική είναι Αρειανός.

Αυτή η πίεση ευοδώθηκε καθώς σήμερα ο Αλέξανδρος Γρεβένης δήλωσε κώλυμα και αντικαταστάθηκε από Ιορδάνη Δημητριάδη από την Καστοριά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι στον αγώνα πρωταθλήματος Super League ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ (16/3/2014) αντικαθίσταται, λόγω εκτάκτου κωλύματός του (λόγοι υγείας) ο βοηθός διαιτητής Γρεβένης Αλέξανδρος (ΕΠΣ Χαλκιδικής) από τον Δημητριάδη Ιορδάνη (ΕΠΣ Καστοριάς)».

Απίστευτο γεγονός που για ακόμη μία φορά στέλνει πολλά μηνύματα τόσο για το τώρα όσο και για το μετά. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Παλαιότερα κώλυμα δήλωσε και ο Αγγελάκης ο οποίος ήταν διαιτητής και ποτέ δεν έκρυψε τα Αρειανά του συναισθήματα. Είχε τότε την ευθιξία να δηλώσει κώλυμα και να μην ξανά σφυρίξει παιχνίδι του ΑΡΗ.

Εν αντιθέσει με διεθνείς διαιτητές Σταυρίδηδες, Καλόπουλους και πολλούς άλλους που τα έκαναν μαντάρα σε ανάλογα ντέρμπι και δεν δήλωσαν ποτέ κώλυμα στο μέλλον. Τι να συζητάμε τώρα όμως όταν ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και ο γιός του δούλευαν για χρόνια μετά την… καριέρα τους στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Προτεινόμενα Άρθρα