Τώρα τον χρειάζεται πιο πολύ

από AllAboutARIS

Ο ρόλος του 29χρονου αρχηγού του ΑΡΗ στα αποδυτήρια και πως εισάγει τους νεαρούς συμπαίκτες του στη μυσταγωγία του τοπικού ντέρμπι.

Όταν η διοίκηση προσέθεσε στο ρόστερ της τον Χρίστο Βαγγέλη, την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, κάτι τέτοια ματς όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ είχε στο μυαλό της. Δεν αναφερόμαστε στην αγωνιστική του βοήθεια που είναι δεδομένη. Πιο πολύ αναφερόμαστε στην συνεισφορά του στο κομμάτι της ψυχολογίας των αποδυτηρίων, του κλίματος πριν από ντέρμπι σαν αυτό με τον αιώνιο συμπολίτη. Η δυνατότητά του, το πάθος που βγάζει πάντα στο χορτάρι, να το μεταλαμπαδεύσει και στους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ, ως επί το πλείστον νεαρούς και άπειρους από ένα παιχνίδι ιδιαιτεροτήτων σαν το τοπικό ντέρμπι.

Ο 29χρονος αμυντικός είναι άλλωστε αυτός που έχει ζήσει τα περισσότερα Αρης-ΠΑΟΚ από οποιονδήποτε άλλο που φοράει σήμερα τη φανέλα των κιτρίνων. Ήδη ο Βαγγέλη, έχει ξεκινήσει από χθες να αναλαμβάνει δράση στα αποδυτήρια. Αντιλαμβανόμενος ότι έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αποτελεί για τους παίκτες μια ευκαιρία να αποδείξουν κάποια πράγματα στους εαυτούς και ταυτόχρονα να αγωνιστούν για την ιστορία της ομάδας που κλείνει σε λίγες μέρες τα 100 της χρόνια, έχει αρχίσει με τετ-α-τετ να βάζει στο κλίμα τους συμπαίκτες του και ιδίως τους νεαρούς. Να τους… βάζει στην ψυχολογία τέτοιων αγώνων, να λειτουργήσει ως πραγματικός αρχηγός.

Προτεινόμενα Άρθρα