Θα πάνε όλες στους παίκτες

από AllAboutARIS

Ανάσα για τους ποδοσφαιριστές που περιμένουν μήνες να δουν το χρώμα του χρήματος εκτός από ελάχιστα χρήματα που πήραν ως έναντι.

Από τις εισπράξεις του αγώνα με τον ΠΑΟΚ που είναι και το τελευταίο ματς στο οποίο αναμένεται αθρόα προσέλευση φέτος, περιμένει η διοίκηση του ΑΡΗ να καλύψει ένα μικρό έστω μέρος από τα οφειλόμενα στους παίκτες της ομάδας που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες. Για την ακρίβεια όλες οι εισπράξεις θα πάνε σε αυτούς όπως έχει δεσμευτεί ο Σκόρδας σε συζήτηση με τους αρχηγούς.

Με εξαίρεση τους παίκτες που πληρώνονται τις δόσεις τους μέσω τηλεοπτικών (Τάτος, Μανιάς, Πουλίδο, Αγάνθο, Διούδης) οι υπόλοιποι βρίσκονται σε οριακό σημείο αφού έχουν να πάρουν δόση από τον περασμένο Σεπτέμβριο και τα μόνα χρήματα που τους έχουν δοθεί είναι κάποια ελάχιστα ως έναντι με συνέπεια, ιδίως οι μικροί, να αντιμετωπίζουν πρόβλημα βιοπορισμού. Ο λόγος της αδυναμίας να γίνονται πιο συχνά πληρωμές σύμφωνα με τον Λάμπρο Σκόρδα είναι γιατί ο Ηλιάδης εκχώρησε όλα τα προσδοκώμενα έσοδα.

Προτεινόμενα Άρθρα