Κάτι χρωστάνε

από AllAboutARIS

Ως μια ευκαιρία για αποδείξεις στους εαυτούς τους πρώτα από όλα βλέπουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Ανεξαρτήτως κατάληξης που θα έχει η χρονιά για τον ΑΡΗ με τα δεδομένα να είναι εις βάρος του πλέον μετά τη νίκη και της Βέροιας για τους παίκτες του ΑΡΗ το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Πρόκειται για παιχνίδι που δεν έχει να κάνει μόνο με την κατάκτηση των τριών βαθμών που ενδεχομένως θα αναζωπυρώσει τις μηδαμινές σήμερα ελπίδες παραμονής.

Έχει να κάνει με το πρεστίζ, την αξιοπρέπειά τους, την υστεροφημία τους. Ανεξάρτητα της βαθμολογικής κατάστασης και των μηδαμινών ελπίδων παραμονής, των διοικητικών και οικονομικών προβλημάτων, οι παίκτες βλέπουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως μια ύστατη ευκαιρία να αποδείξουν πάνω από όλα στους εαυτούς τους, ότι αξίζουν παραπάνω από όσα πήραν φέτος στη σεζόν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ότι δεν είναι η χειρότερη ομάδα στην κατηγορία και οι ίδιοι οι χειρότεροι παίκτες. Και αν δεν έχουν ακούσει φέτος σχόλια για την αξία τους και την αδυναμία τους να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της βαριάς φανέλας που φορούν. Ακόμη και αν στο τέλος δεν καταφέρουν να σώσουν την παρτίδα, οι παίκτες του ΑΡΗ θέλουν η έξοδός τους να είναι με ψηλά το κεφάλι. Καλύτερος τρόπος να το κάνουν δεν υπάρχει από μια νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Να κάνουν μια μεγάλη νίκη στην σεζόν.

Ενδεικτικό της κατάστασης στα αποδυτήρια είναι ότι κανείς δεν θέλει να χάσει αυτό το παιχνίδι και ακόμη και οι τραυματίες (Αγκάνθο, Καμινιώτης, Τσουμάνης) θα κάνουν τα πάντα για να προλάβουν και να βοηθήσουν έστω και λίγο.

Προτεινόμενα Άρθρα