Περιμένει τους τραυματίες

από AllAboutARIS

Στην αναμονή ο έλληνας τεχνικός για τους Αγκάνθο, Καμινιώτη και Τσουμάνη.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Σούλης Παπαδόπουλος εν όψει ΠΑΟΚ αφού τα προβλήματα τραυματισμών παραμένουν και μέχρι τελευταία στιγμή είναι υποχρεωμένος να περιμένει να δει αν μπορεί να υπολογίζει για τον ΠΑΟΚ κάποιους από τους τραυματίες. Οι δυο ισπανοί Πουλίδο και Αγκάνθο δεν έχουν βάλει καν μπάλα στο πρόγραμμα και η συμμετοχή τους αποκλείεται αν και ο Αγάνθο θα κάνει μια προσπάθεια από σήμερα.

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Πέτρος Καμινιώτης που ήδη απουσιάζει 20 μέρες. Ο 24χρονος παίκτης θα κάνει σήμερα μια δοκιμή να προπονηθεί από την οποία θα εξαρτηθούν πολλά. Αμφίβολος είναι και ο Νίκος Τσουμάνης που πονάει στη μέση (έχει μια φλεγμονή στο σπόνδυλο). Για τον Τσουμάνη υπάρχει η σκέψη, επειδή θέλει και ο ίδιος να παίξει, να κάνει ένεση πριν από το παιχνίδι, απόφαση που θα παρθεί την τελευταία στιγμή.

Σαν να μην έφθανε αυτό, πρόβλημα έβγαλε χθες στους προσαγωγούς και ο Μπάμπης Οικονομόπουλος που πονούσε αρκετά και θα εξεταστεί σήμερα από τον γιατρό του ΑΡΗ που θα κρίνει αν χρειάζεται περαιτέρω εξετάσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα