"Όλοι μαζί, απέναντι σε αυτούς"

από AllAboutARIS

"Κρίμα να ματώνουμε τόσα χρόνια"

“Ήθελα να δείξω πως είμαστε όλοι μαζί, απέναντι σε αυτούς”. Αυτή η ατάκα του Αντώνη Παπαχρήστου φτάνει για να δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει από εδώ και πέρα ο ΑΡΗΣ, ώστε να επιστρέψει δυνατός.

Ο κ. Παπαχρήστου μίλησε στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” για το τραγούδι που έγραψε, το οποίο έχει να κάνει με τον ΑΡΗ και τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Αναλυτικά

“Εγώ είμαι παλιός φίλαθλος του ΑΡΗ. Αυτό δεν αλλάζει. Εδώ και 45 χρόνια είμαι τακτικός στα γήπεδα. Από έξι ετών πηγαίνω στο γήπεδο. Έχουμε φτάσει στην πλήρη απόγνωση. Δεν είναι δυνατό να έχουμε αφήσει πίσω τα πάντα και να μας τρώει το άγχος με τον ΑΡΗ. Τόσα χρόνια ματώνουμε και δεν μας αξίζει.

Είναι κρίμα και άδικο όλοι αυτοί μετά την εποχή του Καμπάνη και με εξαίρεση κάποιες αναλαμπές Είναι δυνατόν χιλιάδες κόσμος να κάθεται και να είναι πικραμένος; Δεν μπορεί όμως κανείς να μας χωρίσει από τον ΑΡΗ μας.

Εμείς φταίμε έμμεσα, αλλά άμεσα φταίνε οι διοικούντες. Ήθελαν να φέρουν τη διχόνοια ανάμεσα μας. Με ένα μικρό τσίγκλισμα, πάλι όλοι μαζί θα είμαστε. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Ήθελα να δείξω πως είμαστε όλοι μαζί απέναντι σε αυτούς”.

Ακούστε παρακάτω το τραγούδι του Αντώνη Παπαχρήστου

Προτεινόμενα Άρθρα