"Ζωντανός" ο Άρης στο θεσμό του Κυπέλλου

από AllAboutARIS

Άρης Θεσσαλονίκης – Ευρυάλλη Γλυφάδας: 17-8

Ενώ ο Άρης μετά την ήττα του πέρασε στο ταμπλό των ηττημένων βρέθηκε να αντιμετωπίζει ομάδα που είχε και αυτή μία ήττα στο δημιουργικό της οπότε η ήττα στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα σήμανε και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του θεσμού. Ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και ανέβαζε συνέχεια το δείκτη του σκορ και της διαφοράς από 6-0 σε 12-3 και έτσι εξελίχθηκε ο αγώνας μέχρι να φτάσουμε στο τελικό 17-8. Η ομάδα της Γλυφάδας έδειξε ότι πολύ καλά στοιχεία παιχνιδιού ανά διαστήματα τα οποία μαρτυράνε και τα 10 χτυπήματα έναντι των 9 που είχε ο Άρης αλλά μετράει και 3 λάθη παραπάνω, έχοντας και μερικές καλές φάσεις σε δύσκολες άμυνες. Ο Άρης μετά τη νίκη του αυτή περνάει στην επόμενη φάση του κυπέλλου όπου και περιμένει τον αντίπαλό του ο οποίος θα είναι ο ηττημένος από το παιχνίδι Μύλωνας-Μαρούσι 2004.

Στο πρώτο σαββατοκύριακο της χρονιάς αυτοί που ξεχώρισαν είναι οι Cruanas Reynaldoμε 5 καθαρά χτυπήματα και ο Κώστας Χατζημιλιούδης με 4. Θετικό στοιχείο είναι ότι από την θέση του pitcher που πονούσε πέρσι ο Άρης αγωνίστηκαν 4 αθλητές της με πολύ καλές προοπτικές για την υπόλοιπη σεζόν.

Με τη άριστη καθοδήγηση του manager της ομάδας Γιάννη Σαραντίδη πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι διαθέσιμοι αθλητές που ήταν στο ρόστερ της ομάδας. Ο Άρης αγωνίστηκε με 5 παίχτες λιγότερους αφού τους κράτησαν εκτός γηπέδου ιώσεις και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πηγή: arisbaseball.gr

Προτεινόμενα Άρθρα