«Αν αξίζει μία να επενδύσεις στο μπάσκετ, στον ΑΡΗ αξίζει δύο»

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης έδωσε το παρών στην εκδήλωση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία εξυγίανσης της ομάδας αλλά και την πεποίθηση ότι σύντομα θα έρθει και η άνοδος στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης τόνισε στο περιθώριο της εκδήλωσης: «Μου κάνουν την ερώτηση αν αξίζει να επενδύσεις στο ελληνικό μπάσκετ και λέω πως ναι αξίζει. Βλέπουμε άνοδο στα εισιτήριο, οι ομάδες όπως και η Λίγκα έχουν πάρα πολλούς χορηγούς, την στιγμή που άλλα αθλήματα έχουν πτώση.

Αν αξίζει… μία να επενδύσεις στο μπάσκετ, στον ΑΡΗ αξίζει… δύο. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος με δυναμική και βρίσκεται σεμία προσπάθεια εξυγίανσης. Είμαι χαρούμενος που βρίσκονται στην διοίκηση φίλοι μου, έντιμοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ξεκινήσει μία προσπάθεια για να εξυγιανθεί ο ΑΡΗΣ. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν» ενώ τόνισε ότι έχει ολοκληρώσει μία συμφωνία για την Α1 και τις ομάδες που συμμετέχουν, όσον αφορά το τηλεοπτικό τοπίο η οποία θα είναι πραγματικά πολύ καλή για όλα τα μέλη της Λίγκας. 

Προτεινόμενα Άρθρα