Οχτώ ανατροπές + δύο!

από AllAboutARIS

Μπορεί ο Λεβαδειακός να έχει κάνει τις δύο ανατροπές της χρονιάς ωστόσο ο… πρωτομάστορας αυτόν είναι ο ΠΑΟΚ και πρέπει ο ΑΡΗΣ να είναι προσεκτικός εφόσον προηγηθεί.

Στον… εντυπωσιακό χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου κάποια πράγματα δεν αλλάζουν εύκολα. Η διαιτησία δεν πρόκειται να βελτιωθεί ποτέ, ο Ολυμπιακός θα παίρνει για χρόνια ακόμη το πρωτάθλημα, το θέαμα θα είναι κακό και κάποιες ομάδες δεν θα αλλάξουν ποτέ τις… συνήθειές τους.

Ο Λεβαδειακός πέτυχε χθες την δεύτερη ανατροπή του στη χρονιά και μάλιστα με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Για να συμβεί αυτό βέβαια ο Καμπαξής έβαλε και τα δύο τα χεράκια του μαζί για να… σπρώξει την ομάδα της Βοιωτίας προς τη νίκη.

Την άλλη…. μεγάλη νίκη την πέτυχε ο… πρωτομάστορας των ανατροπών ο ΠΑΟΚ. Και σε αυτή την περίπτωση έβαλε το χεράκι του ο διαιτητής και πιο συγκεκριμένα ο Κάκος. Πάντως δεν πρέπει να τα… ακούει η διαιτησία καθώς ο προσεχής αντίπαλος του ΑΡΗ με την… ικανότητά του καταφέρνει φέτος να γυρίζει εύκολα ή δύσκολα πολλά ματς.

Πιο συγκεκριμένα έχει κάνει οχτώ ανατροπές! Τις περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ευρώπη! Για του λόγου το αληθές  όλα ξεκίνησαν από το ματς με την Σαχτάρ Καραγκαντί (εντός) και ακολούθησαν ανατροπές με: Παναθηναϊκό (εντός), Μακάμπι Χάιφα (εντός), Εργοτέλη (εντός), ΑΡΗ (εντός), ΑΕΛ Καλλονή (εκτός), Ηρακλή (εντός), Ολυμπιακό
(εντός).

Όπως διαπιστώσατε στην Τούμπα έχουν γίνει έξι ανατροπές (!) και δύο μακριά από αυτήν. Οι συνολικές ανατροπές φτάνουν στις δέκα καθώς υπάρχουν και δύο ήττες στα δύο πρόσφατα ματς με Πλατανιά (2-1) και Αστέρα Τρίπολης (2-1), ενώ λίγο έλειψε να γίνει και η ανατροπή της χρονιάς στην Κρήτη όταν προηγήθηκε επί του Εργοτέλη με 0-2 και παρότι ο αντίπαλος τον είχε κλείσει στα καρέ του σε όλο το δεύτερο ημίχρονο το ματς έληξε 2-2.

Άρα, αν ο ΑΡΗΣ προηγηθεί την Κυριακή θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός γιατί ο αντίπαλος έχει την… ικανότητα να γυρίζει τα ματς είτε μόνος του είτε με τη βοήθεια… αστάθμητων παραγόντων όπως για παράδειγμα διαιτητικών λαθών!

Και χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή καθώς από πέρυσι έχει σαφέστατη βελτίωση. Πέρυσι είχε 6+2 ανατροπές: Μπνέι Γιεχούντα, Ραπίντ Βιέννης, Αστέρα Τρίπολης, Πανθρακικό (εκτός) ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός) υπέρ του και Ατρόμητο (εκτός), Ατρόμητο κατά του.

Προτεινόμενα Άρθρα