Τρύπια άμυνα

από AllAboutARIS

Τα αμυντικά κενά έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους και οδήγησαν σε βαριά ήττα.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Δεν φταίει στα γκολ που δέχτηκε, είχε 2-3 καλές επεμβάσεις για να μην ανοίξει κι άλλο το σκορ.

ΒΑΓΓΕΛΗ: Φάνηκε αρκετά κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια από προέρχεται από μακρά αποχή. Έκανε αρκετά λάθη, είχε προβλήματα στην πλευρά ενώ δεν ανέβηκε καθόλου.

ΚΥΡΓΙΑΣ: Τον ταλαιπώρησε ο Παπαδόπουλος βάζοντάς τον και πάλι δεξί μπακ. Παρά το φιλότιμο που έβγαλε, είναι φανερό ότι την θέση δεν την έχει, ειδικά σήμερα που είχε να τα βάλει με ένα καλό Νάνο και τον Κλωναρίδη με κέφια.

ΓΙΑΝΝΊΤΣΗΣ: Σε κακή μέρα, ασορτί με όλη την αμυντική τετράδα. Είχε περισσότερες κακές από όσες καλές στιγμές. Ήταν… μέσα στα τρία από τα τέσσερα γκολ του Παναθηναϊκού.

ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ: Πολλά προβλήματα από τον Μπεργκ όπως και όλη η άμυνα. Δεν βγήκε στον Παπαδόπουλο η απόφασή του να τον επαναφέρει στο κέντρο της άμυνας. 

ΤΣΙΑΡΑΣ: Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε εσωτερικό χαφ με πολλά τρεξίματα και διάθεση να μαρκάρει παντού. Στη επανάληψη έπεσε πολύ.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φάνηκε η απουσία του από αγώνες τον τελευταίο μήνα, αφού δεν είχε ρυθμό αλλά ούτε και το… τσαγανό των αγώνων που έκανε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: Προσπάθησε όσο μπορούσε παίζοντας λίγο πιο μπροστά από την συνηθισμένη του θέση. Πάσαρε καλά, είχε καθαρό μυαλό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και ήταν ο μοναδικός από τους χαφ που πάτησε περιοχή και αυτός που κέρδισε και το πέναλτι.

ΒΛΑΧΟΣ: Όχι πολλά πράγματα από τον νεαρό στη θέση του δεξιού εξτρέμ που τον χρησιμοποίησε ο Παπαδόπουλος. Φάνηκε έξω από τα νερά του όπως επίσης και το ότι είχε να παίξει αρκετό καιρό. Για αυτό και αντικαταστάθηκε νωρίς.

ΤΑΤΟΣ: Καλό πρώτο ημίχρονο με διάθεση και πρωτοβουλίες. Μελανό σημείο η πολύ κακή εκτέλεση του πέναλτι, από δική του καλή εκτέλεση φάουλ όμως προήρθε το γκολ του Μανιά. Στην επανάληψη του έλειψε η τελική πάσα σε 2-3 περιπτώσεις που βγήκε ο ΑΡΗΣ με αξιώσεις μπροστά.

ΜΑΝΙΑΣ: Καλός στο πρώτο ημίχρονο, κινητικός, ήταν εκεί για να πάρει το ριμπάουντ και να σκοράρει. Εξαφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας στη γραμμή αντί να πάει στην κορυφή.

ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΚΟΥΣΙΔΗΣ: Έπαιξε σχεδόν ένα ημίχρονο, το δεύτερο, χωρίς όμως να προσφέρει κάτι με την παρουσία του αφού το γρήγορο 3-1 τέλειωσε το παιχνίδι.

ΣΟΥΝΑΣ: Σε όλες τις δοκιμές μέσα στην εβδομάδα ήταν βασικός, ήρθε πάλι από τον πάγκο όταν τα πάντα είχαν κριθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα