Με διπλό ξανά μπαίνει στον χορό

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ είναι αναγκασμένο σαν κυνηγήσει τη νίκη στη Λεωφόρο παρά τις αμυντικές σκέψεις του προπονητή του…

Στις 19.30 το απόγευμα ο ΑΡΗΣ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ευελπιστεί να κάνει μια σπουδαία εμφάνιση η οποία θα αποφέρει στο τέλος ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν το ματς αυτό ήταν στα τέλη του πρώτου γύρου και η ισοπαλία θα έκανε στους «κιτρινόμαυρους».

Πλέον, όντας τελευταίοι στον βαθμολογικό πίνακα και με διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης ενδεχομένως να αποβεί και μοιραίο. Τα προβλήματα πολλά για τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Εκτός μάχης οι τιμωρημένοι Αγκάνθο, Μπακασέτας, Μπουγαϊδης και οι τραυματίες Πουλίδο, Καμινιώτης, Τσουμάνης.
Στην αποστολή είναι οι: Γουναρίδης, Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Νταμαρλής, Βλάχος, Βαγγέλη, Καραγκούνης, Μαργαρίτης, Ηρακλής, Οικονομόπουλος, Τσιάρας, Τάτος, Σουνάς, Κουσίδης, Μανιάς, Αγγελούδης και Καραγιάννης.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μάτι και έμεινε εκτός αποστολής. Απόντες και οι τιμωρημένοι Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος και οι τραυματίες Καπίνο, Μπαϊράμι.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Τσαμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνης, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν, Πέτριτς.

Ο ΑΡΗΣ προέρχεται από το 0-0 με τον ΟΦΗ και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς ενώ οι «πράσινοι» από την εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού με 0-3 και είναι τέταρτοι με 50 βαθμούς.

Προτεινόμενα Άρθρα