Δεκτές οι παραιτήσεις Γεωργιάδη-Ιατρού

από AllAboutARIS

Παρελθόν για το δ.σ. της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ αποτελούν οι κ.κ. Γεωργιάδης και Ιατρού, αφού οι παραιτήσεις τους έγιναν δεκτές, ενώ δεν αποκλείεται να τα ξαναπούν στα δικαστήρια.

Με μία ακόμα αποψινή ανακοίνωση το δ.σ. της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ έκανε γνωστό ότι αποδέχεται τις παραιτήσεις των κυρίων Γεωργιάδη και Ιατρού, χαρακτηρίζει την παρουσία ειδικά του πρώτου «ανεπαρκή» και ενημερώνει ότι δεν αποκλείεται να τα ξαναπούν στα δικαστήρια.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το ΔΣ της ΚΜΑ ενημερώνει ότι έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις των κυρίων Γεωργιάδη και Ιατρού καθώς η παρουσία ειδικά του πρώτου κρίνεται ανεπαρκής σε ότι αφορά τα συμφέροντα της ΚΜΑ, αφού με τη στάση του και τη συμπεριφορά του ήταν φανερό ότι εξυπηρετούσε αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα του κυρίου Σκόρδα.

Τόσο οι δηλώσεις του κυρίου Γεωργιάδη όσο και του κυρίου Ιατρού δε θα μείνουν αναπάντητες. Επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα όσα ψευδή και ανυπόστατα γεγονότα επικαλούνται και δυσφημούν τόσο τα μέλη του ΔΣ όσο και του θεσμού της ΚΜΑ».

Προτεινόμενα Άρθρα